Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

davidoff,

aj mne to stale hovoria a jem vela, teraz som ale schudla a hovria mi to este viac, ale na mne dost ukaze ked 2 kg schudnem, ale viac nechcem ako 52 kg vtedy som sa citila najlepsie. A pribrat na spravnych miestach? Vsak teraz si uz pribrala tam kde bolo treba o 350 ml :)

Ja som zvedava ako sa ti tie anatomy budu menit, mne dr. ukazoval aj mensie prave ako 300 ale povedal ze aj tie sa zmestia, ale ze budu trosku vacsie na mne, tak ja neviem preco, ked aj ty mas 50 kg ako ja a ty mas az 350 a hlavne ja som chcela anatomy a mne len tie okruhle stale, ze aj to sa gravitaciou zleje ako tie anatomy, tak som z toho trochu jelen :) ale jedno viem, pod 300 nejdem :) aspon k niecomu som dospela, jupi, dakujem za tuto galerku ze sa to moze porovnavat:)

davidoff

jazz24

Ďakujeeeeeem :)) Pohodička, dnes mi vyberali tamponádu, za 2 sekundy bola dolu, začala som dýchať nosom, vôbec mi nekrváca, je to super pocit. Počúvaj ja keď som videla tie prsia, som skoro onemela. Veď ja by som svojho doktora najradšej vybozkávala od radosti, asi ho aj vybozkávam keď tam pôjdem na budúci piatok na štichy :))) Všetko je to super, cítim sa ako znovuzrodená :)

davidoff

gossip_girl

Meriam 170cm a vážim 50kg. Fakt sa Ti nezdá že som moc chudá? Som to prečítala môjmu mužovi a ani jemu sa nezdám moc chudá, ale akurát, tak prečo mi to všetci hovoria, nech sa trochu najem a ja pritom jem ešte aj za nich :o) Veď ja som rada, že som taká ale takých 5kg na správnych miestach by mi neublížilo :o) Možno po 30-tke začnem priberať :o)

gossip_girl

davidoff,

urcite si spominala, ale kolko merias a vazis? a podla mna vobec nie si chuda ale akurat, mozes byt len vdacna..

jazz24

davidoff

WAU, WAU, WAU....odpadnem..nádhernéé, krásne, prirodzené..ani jedna modrinka ani nič, kráásne..aj ja chcem také:))
ešte som zvedavá na noštek:)
a čo aké boli pocity ked si si ich videla??ja by som tam pána dokora začala asi od radosti objímať a bozkávať:)
a čo tamponádu, ked Ti vyťahovali, aké to bolo??

Gratulujem dalším kočkám čo sú po:)

davidoff

leus

že? v porovnaní s inými kočkami tu, by som ani ja nepovedala že sú 350-tky. Ale ešte dnes sa mi zdali velké, teraz večer už vôbec :)) Nechápem čím to je, ešte že som si nedala tie 300ml, to by mi fakt bolo málo :))) Som rada že sa Ti páčia, aj mne sa páčia veeeeľmi

dadulienka8285

Gossip-girl
Ano rozhodoval sa medzi 320 a 290 alenakoniec mi dal 290 ze to mi staci a to nie su 3ale 2jky,ale mne to fakt staci velmi pekne su take prirodzene;)) 320 by boli uz velke a doki povedal ze mensie su na mne akurat ze tie si vie na mna predstavit a ked mi ich videl bol sam spokojny a ja tiez;)))

gossip_girl

dadulienka,

no sme asi podobne, ja mam tiez tak 173 a teraz som schudla tak asi 50 kg..A ty si ta co pisala, ze sa dr. na sale rozhodne ze ci tieto alebo 325? ci nie? tak som fakt na teba zvedava :) A to ti dr. povedal, ze take dvojky? lebo vsak to je skoro 300 a to nie su trojky?

Baby

No bola som uplne proti ze do vacsich ze len nech su vacsie ako mam teraz, ale uz sa nejak nebojim.. A inak videla som daru, a mala ich uplne super, vobec nie nejaky obrys zhora, len nechapem ze jej sa vobec nehybali a to teda skakala dost :)

dadulienka8285

Mam tam blbu foto ,ale mam 172cm a53kg a pod prsiami neviem..ale myslim ze 290ml budem mat mensie 2jocky;) a zaujimalo by aj mna ze po kontrole vkuse treba nosit podprdu a dokedy??