Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janika1531xx

davidoff

Určené už mám ale sestrička mi vravela že cenu mi nevie presne povedať že maximálne do 1000€ za imploše a že 2 týždne pred opkou mi budú volať zo siklienky aby mi povedali sumu ktorú im pošlem na učet.Tak neviem vobec cenu za implantáty ale dr vravel že by ma to vyšlo zo všetkým do 2200€.

davidoff

janika1531xx
po zákroku mi bolo tak, že som bola oťapená, ja to zvládam si myslím že super, ale odísť domov po operácii by som si veru netrúfla. Ale aj moja kamoška išla ku večeru domov po operácii, nestrávila tam noc. Ja som sa práveže pýtala doktora, či môžem zostať 2 noci po operácii tam, že si to zaplatím, ale on mi povedal, že to by bolo zbytočné, že dve noci netreba :)

davidoff

janika1531xx

a to nemáš ešte určené aké ideš mať imploše a údaje k platbe? Mne to dala sestrička po konzultačke. Neviem ktoré imploše presne kolko stoja.

janika1531xx

davidoff

Ano mám ich krásne.Chcem sa opýtať ešte kolko si platila len za implantáty nevieš ako si zistim ceny na internetovej stránke siklienka lebo neviem najsť cenník.A po zákroku ako ti bolo ?Lebo ja chcem isť asi domov po zákroku.

davidoff

janika1531xx

inak kukni si galérku 5. strana druhá od spodu silviklh má ak sa nemýlim 350ml gulaté a sú nádherné prirodzené, krásna práca.

davidoff

janika1531xx

lebo ja som chcela mať plnší spodok tých pŕs, preto anatomické. Mohla som mať aj guľaté, aj tie mi doktor odsúhlasil, ale vybrala som si anatomické. Jasné že aj z guľatých sa dajú urobiť prirodzené, aj mne to hovoril a aj tak som si vybrala anatómy, možno keby mám guľaté, ani nevidím rozdiel, neviem :))
Kukla som fotku, základ máš pekný, tak sa môžeš tešiť na pekné prsia. Určite budeš mať pekné

janika1531xx

davidoff

A prečo si nechcela okruhle?Dr vravel že aj z guľatých sa dajú urobiť prirodzené.Ja mám termín 17.decembra v Poprade a idem si davať 350ml guľaté ES.Mne povedal že mám krásny základ :-)tak neviem ja si moc nefandím:-)ved mam v galerke fotku tak možeš pozrieť.