janika1531xx
áno aj mne hovoril, že vravel o mne nejakým babám, že ak by mi písali, môžem im poradiť, čo treba o operácii a ako sa to dá všetko čo najlepšie zvládnuť :) Ja si myslím že všetko záleží aj od základu ktorý daná baba má. Ak má pekný základ budú krásne aj prsia. Nechválim len jeho, u mňa bola pred operáciou známa, ktorá má prsia od p. doktora Prídavku, o ktorom sa tu moc nepíše, ale tie prsia boli náááádherné, tiež vynikajúca práca. Ale čo sa týka mojich anatomických, viem že doktori u ktorých som sa informovala by mi dávali rez pod prsnou ryhou a ja som ten rez chcela pazuchou a môj doktor mi v tomto vyhovel, lebo sa toho nebojí to takto robiť aj keď sú imploše anatomické, jeho rukami prešlo veľa báb a videla som naživo jeho výsledky, preto som sa rozhodla takto. Ja netvrdím že iní doktori dobrí nie sú, to v žiadnom prípade, ale mňa operoval doktor Červeň a myslím že budem len v tom najlepšom spomínať na neho, na sestričky, ktoré sa o mňa starali a keby som sa rozhodla niečo na svojom tele ešte vylepšiť po pribúdajúcich rokoch, tak pôjdem opäť k nemu :) Držím palce všetkým čakatelkám, ktoré idú k hocijakému inému doktorovi, nech im všetko dobre dopadne a nech majú úsmev na tvári keď si prvý krát uvidia svoju plnú hruď :))))