Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

janika1531xx

áno aj mne hovoril, že vravel o mne nejakým babám, že ak by mi písali, môžem im poradiť, čo treba o operácii a ako sa to dá všetko čo najlepšie zvládnuť :) Ja si myslím že všetko záleží aj od základu ktorý daná baba má. Ak má pekný základ budú krásne aj prsia. Nechválim len jeho, u mňa bola pred operáciou známa, ktorá má prsia od p. doktora Prídavku, o ktorom sa tu moc nepíše, ale tie prsia boli náááádherné, tiež vynikajúca práca. Ale čo sa týka mojich anatomických, viem že doktori u ktorých som sa informovala by mi dávali rez pod prsnou ryhou a ja som ten rez chcela pazuchou a môj doktor mi v tomto vyhovel, lebo sa toho nebojí to takto robiť aj keď sú imploše anatomické, jeho rukami prešlo veľa báb a videla som naživo jeho výsledky, preto som sa rozhodla takto. Ja netvrdím že iní doktori dobrí nie sú, to v žiadnom prípade, ale mňa operoval doktor Červeň a myslím že budem len v tom najlepšom spomínať na neho, na sestričky, ktoré sa o mňa starali a keby som sa rozhodla niečo na svojom tele ešte vylepšiť po pribúdajúcich rokoch, tak pôjdem opäť k nemu :) Držím palce všetkým čakatelkám, ktoré idú k hocijakému inému doktorovi, nech im všetko dobre dopadne a nech majú úsmev na tvári keď si prvý krát uvidia svoju plnú hruď :))))

janika1531xx

davidoff

Ahoj.Ja som bola na konzultačke u pána doktora Cervena a zrazu sa ma opýtal či chodim na nejaké forum ?Ja vravím že ano sem tam na zdravie a on či poznam slečnu davidoff?:-)Hehe neviem prečo teba spomínal:-)Ale fakt milý doktor.Teším sa ked už aj mne vykuzli krásne prsia.Aj tebe zrobil tip-top fakt krásne.

davidoff

diamond26

samozrejme že sú aj iní dobrí dobrí, ale mňa aj iné čo sme teraz už PO operoval doktor Červeň, nebudem predsta ospevovať Kačmára, alebo pani doktorku Ježovitovú, to hádam chápeš :)) Možno o týždeň tu budú tiež 4 kočky od p. Ježovitovej a budú ospevovať ju, treba si len počkať :)

diamond26

Baby vsetky tu ospevujete len dr cerveňa aale aj ini lekarii su dobri ;-) ja som bola u dr gubu a urobil mi krasne prsia ......:) mne sa nechcelo cakat tak dlho ako sa caka u dr cervena no co uz :)))

davidoff

leila888

na výsledky budeš čakať 2 hodinky a do nemocnice som si zobrala papuče, toaletné potreby, pyžamo nepotrebuješ. A zober si niečo na gombíky alebo na zips na cestu domov, nebudeš taká ohybná, aby si si veci obliekala cez hlavu :)) Inak Ti tam nič netreba :) Ja som si zobrala aj flašu minerálky, ale podávajú tam dobrý čajík, aspon mne chutil, takže aj ten som stále pila.

leila888

davidoff

dakujem ti velmi pekne za informaciu ohladom predoperacnych vysetreni v novamede.este by som sa ta chcela opytat, ako dlho si cakala na vysledky a co vsetko si si brala do nemocnice.dik

davidoff

jankamichal

ďakujem :) Áno je to PÁN doktor ten Dušan Červeň. A sestrička Zuzka čo je u neho, tak pekne o ňom hovorila kolegyni že: Duško :)) sa mi to páčilo, mne sa tam fest páčilo u nich v ordinácii, veru najlepšieho doktora som si vybrala a ešte aj ten kolektív ktorý je okolo neho sa mi páči. Som veľmi spokojná a šťastná :o))

davidoff

gossip_girl

vlastne máš pravdu :)) veď už som pribrala :)) veru nechoď pod 300. Táto galéria je super, som rada že aj ja som prispela aby sa baby vedeli aj pozrieť ako ktoré na akom základe ukážu :)

jankamichal

davidoff

teraz som pozerala galerku a mas krasne prsia..je ti teda co zavidiet..doktor odviedol vybornu pracu..mozes byt spokojna..kraaaasne