Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Spekulantka19

Caute,

pozrela som skoro celu galeriu. Prsia su super, isla by som na stol uz aj dnes))) este ale musim cakat do 3 nov.

Uz teraz som si 100 % ista ze dobre som sa rozhodla) a voobec sa uz nebojim, ved tolko zien uz to prezilo)

Len jedine od coho mam trochu strach ze ked za par rokov porodim dieta (s manzelom za 3-4 roky chceme zacat na tom makat), ze ako dopadnu moje prsia... ci mi neovisnu po kolena...)))
teraz uz len lutujem ze preco som si ich nedala este v 18tke)))

drzte sa kocky))) a pekny vikend

davidoff

gossip_gir

Ty si presne ako ja :)) Ja po konzultačke, keby mi povedali zostaňte tu, ideme vás operovať o 2 minúty, ľahnem si rovno na sálu a poviem: "poďme na to" Ja som sa tiež nevedela dočkať a odpočítavala som mesiace, dni, kedy tam už pôjdem, strašne rýchlo som chcela ísť. A noštek som si ešte nevidela na budúci piatok ho uvidím, dá mi doktor dolu dlahu :)) sa tešííím. Baby, fakt to je super pocit byť pekná :) Ja sa niekedy cítim ako blb, že chcem mať to, chcem mať hento, chcem byť pekná, ale potom si poviem, že ženy chcú byť krásne, aj keď sú vydaté a majú deti, jednoducho sa chceme páčiť :)

davidoff

zuza 123

noštek sa mi hojí na jednotku :)) som úplne spokojná a žiadna bolesť, to je úplne super. Áno naozaj máme 2 detičky, 4-ročnú dcérenku a 2-ročného synčeka - radosť žiť :)) Tak sa Ti páčia prská, no to som rada, lebo mne a mužovi sa veľmi páčia, stále tomu nemôžem uveriť, ešte ten nosík na budúci piatok dáme dolu dlahu a som so sebou absolutne spokojná :))))

zuza123

baby

Teda ked ma davidoff 2 deticky ,tak to klobuk dolu.Ma neskutocnu postavu a vyzera na 20rokov-je to faaaaakt kocka

gossip_girl

davidoff,

mas ich krasne naozaj, ani mi nejak nepripadaju ako anatomy :) A uz si si videla aj nostek?

dadulienka

gratulujem tiez :) som zvedava na tvoje fotky, lebo aj mne dr. povedal tak 300 ml.

Ja len nechapem, ze Vam dal dr. antomy a mne povedal ze okruhle a to som chcela anatomy, lebo vsak vy ste mali predtym prsia a baby aj pisali ze on vacsinou dava anatom babam co vobec nemaju prsia..

Baby ja ked Vas stale citam a pozeram nove foto tak vam tak zavidim, isla by som hned zajtra, keby to tak slo :)

zuza123

davidoff

Ja som sedela oproti na stolickach s muzom,som dost vysoka a po plecia kucerave vlasy. Ved prave som ta hladala v galerke a nemohla som ta tam pod davidoff nast.Na ktorej si tam asi stranke?