Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

hehee aby ti ich nahodou neodmontovali zeee? ja by som si ich uz cim skor mala vidiet, lebo mi to nerobi dobre, mavam uz nocne mory, snivalo sa mi, ze som tam nakukla, pretoze sa mi nieco nezdalo a mala som ich totalne vytahane, len take kozkyyyy, ja som uz na hlavu :DDD

davidoff

carina

ďakujem za pochvalu a viem ako sa cítiš, ja sa cítim tak isto, tiež tomu nemôžem uveriť a zaspávam s rukami na prsiach :)))

carina

ked pojdem na vyber stehov, myslite, ze si mozem vziat fotak?nebude to trapne, davat to tam sestrickam nech ma fotia? ci sa budem moct vyzliect aj doma uz potom??? aspon koli fotkam...
nemozem tomu uverit, ze prisiel konecne ten cas, ze aj ja mozem pridavat fotky. tesim sa jak blska jak sto blsiek!!!! od marca som nerozpravala o nicom inom a teraz je to realita!!!!

carina

caute babulky
mne je uz dnes tiez uplne suprovo, takisto odkazujem vsetkym cakatelkam aby sa nebali, minimalne bolesti. nieco na tom asi bude, ze pan doktor to robi, cim dalej tym bezbolestnejsie, no chvalabohu
davidoff si kraaaaasna, gratulujem ti!

davidoff

gossip_girl

no veru, už to mám za sebou tie detičky, už sa chcem aj sebe trošku venovať, samozrejme popri deťoch a rodine :)) A fakt to všetky teraz dobre zvládame, s minimálnymi prejavmi bolesti, tak to má byť. Treba byť len optimistkou a tešiť sa :)

gossip_girl

davidoff,

no velmi pekne si si to naplanovala, myslim aj s detickami, ze uz si budes vsetko len uzivat, aj ich aj celu seba :)

ja vzdy pozeram nato co druhi povedia a tak, ale ked citam toto forum, tak ma to podporuje v tom, ze by som mala vidiet seba a byt stastna ja, ini si aj tak vzdy nieco najdu, v com odcudzovat.

dadulienka

no videla som tvoju foto, ale mne sa zdalo, ze si prave mala zaklad, no naozaj som velmi zvedava na teba, tak nech sa rychlo hojis..A kolko merias a vazis?

baby mne sa zda, ze to doktor cim dalej tym bezbolestnejsie robi, ked to tak vsetky zvladate :)

Spekulantka19

Ahoj dadulienka8285,

aku mas vysku, vahu a obvod pod prsiami?
A ako ti robili pod sval ci pod zlazu?

Ja budem mat 295 a tiez anatomicke, a mam 163 cm, 49 kg a 71cm obvod pod prsiami, a dufam ze nebudu velkeeee)

dadulienka8285

Gossip-girl
Ja som zaklad nemala ziadny tak mne sa rozhodoval ci gule ci anatomicke,ale som stastna ze mam anatomicke su prirodzene a 290ml mne stacia;)) nemam ani opuchy ani modriny
Manula
Dakujem pekne tesim sa ze som po;)))