Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelinka22887

davidoff krásne mas prsíčka nadherne :)))) a ten nostek co kusok vidno na tej fotke nemá chyby hahahahaha :))) oddychuj zotavujes sa perfektne !!!!

manula

davidoff,
PAN doktor Cerven, opat nesklamal!!!!!! Prekraaaaasna praca, perfekt prsia!!! vedela som to :))) nadhera, presne na teba, idealne k postave, sumerne, vobec neposobia velke, uzasne..dokonca na tej druhej foto mi pridu take, no mensie ako na prvej..ale to je vsetko len o fotke..brutalne!! gratulujem!!!

dadulienka8285

Davidoff
Je to az neuveritelne,som den po op a citim sa dobre len chrbat trosku boli a na preveze som si videla prvy krat prsia a nikdy by mi nikto nepovedal ze nie su moje su totalne prirodzene;)))