Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janica25

nin

ahoj ja som tiez z piestan a tiez som sa zaujimala o tohto plast. chirurga len z toho co som o nom citala a baby co o nom pisali tak som sa rozhodla ze nie radcej sa dam urobit odbornikovi ktori uz ma za sebou neviem kolko takych uspesnych operacii.Idem k cervenovi chcem sa este len u neho objednat.Takze este chvilku si pockam lebo som len dva mesiace po kojeni.Ale pocula som ze aj tam u vas v Nitre su dobri plasticki chirurgovia.

nin

davidoff

oki dakujem :)no to sa ale hanbím poslať :))ale pošlem lebo si potrebujem pozrieť nejaké práce lekárov, ty asi nevieš nič o Piešťanoch?

davidoff

nin

:)))) jaaaaaaaj som nenapísala odfoť si svoje prsia, bez hlavy samozrejme len hruď a pošli na ten e-mail :))

davidoff

nin

ahoj, ak chceš vidieť fotky z galérie, odfoť sa a pošli svoju fotku na e-mail baskabahnova@centrum.sk a barborka Ti pošle heslo a e-mail. Len musíš byť trošku trpezlivá, cez víkend tu nebude.

nin

Baby som stu prvý krát, chcela by som si popozerať galeriu ktoru tu spomínate len neviem ako na to? som z NR a rozmýšlam nad klinikou v Pieštanoch- MUDr.Siska- robil niektorej z vás prsia? dikes

davidoff

janika1531xx

ja Ti verím že sa tešíš, určite sa máš na čo. Veď ten pocit mať prsia, to je niečo úžasné, ja sa stále chytám za prsia, muž sa na mne len smeje, keď zaspávam, tak s rukami na prsiach a už sa teším na leto s plnou hruďou, to bude :))

janika1531xx

davidoff

No veľmi sa teším :-)Už potom túžim asi 3 roky a som štaštná že ma bude operovať dr Cerven ani som nad iným neuvažovala.

davidoff

janika1531xx

aha jasné, tak potom vieš ale sumu, ktorú by si mala zaplatiť. Dobrá cena :)) To máš za 2 mesiace, ani sa nenazdáš a ide sa na vec :) Teraz budeš stále prsia obzerať na nete :)