Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

dadulienka
aj ja som mala take pocity, ze ma to boli silnejsie ako na zaciatku aj palenie som mala, vtedy sa mi chcelo az vrieskat ale len ked som sa hybala a trvalo to len par sekund chvalabohu. prvych 5 dni som brala tabletky takmer kazde 4 hodiny. presne minulu sobotu ma operovali a dnes som varila polievku. od vcera fungujem bez liekov. len chrbat boli. kolko si ty po op?

Macka74

Inak, vsetky baby co to mate cerstvo za sebou, gratulujem, JAnkamichal drzim palce na 19.10., davno som nepisala, ale obcas si Vas citam.:-))

Jajka555/witchka/, neodpovedas, uz som Ti viackrat pisala na mail./mima/

dadulienka8285

Davidoff
Davas si prosim nieco od bolesti mam pocit ze ma to boli viacej ako vcera a nejako ma to pali a prosim ta ako sa dvihas aco cely den robis a ako casto sa dvihas?

nin

janica25

Ja som tiež počula že v BB je to super, ale tiež som sa teraz bavila s dvoma babami čo boli u Sisku v Pieštanoch a chválili ho. U nas v NR viem len o Mladekovi- počula som aj pozitíva aj negatíva, kamoška je s nim spokojna, ine nadávaju, vraj si da zaležať len ked ideš k nemu cez známeho...