dadulienka8285
presne viem o čom píšeš, mne tak isto druhý deň bolo super a potom deň to bolo zase horšie, to pálenie mávam aj ja. Hlavne keď som dlhšie sedela, začalo ma to páliť a ťahať, išla som si ľahnúť, ale keď som ležala bolel ma chrbát, musíš striedať polohy a stále nelež, viac sa hýb, prechádzaj sa po byte, neboj sa toho mať viac pohybu, mne to veľmi pomohlo. Inak na bolesť som prvé 2 dni užívala Flector rapid, to je ale dosť silné analgetikum, ťažké na žalúdok, ale mne neurobilo našťastie nič, po dvoch dňoch som si len na noc dalal ibalgin a od štvrtého dňa si nič nedávam, už nepotrebujem. A čo sa týka dvíhanie, dvíham sa sama, ak som na posteli zachytím si nohy o zadné čelo a dvihnem sa pomocou brucha, ktoré napnem. Teraz ale sa už dvíham pekne, zatnem brucho a idem :) Neboj to všetko prejde, aj to pálenie, dnes som piaty deň od OP a už som v úplnej pohodičke a čo robím celé dni? Som na PC a pracujem. Robím účtovníctvo, takže mám PC stále zapnutý, dnes som už kvety poliala, prádlo pozbierala a tak...... premotám sa po dome :)) Už by som aj upratovala vo veľkom, ale nemôžem, musím vydržať, ešte je moc skoro.