Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadulienka8285

Davidoff
Dakujem krasne za vzacne rady;) potom pridam foto pri prvom preveze som to nestihla,lebo som mala nizky tlak;) jej super ale mas naozaj pekne prsia ja to mam podobne ako ty len v mensom;)

davidoff

dadulienka8285

ak ti má kto pomasírovať chrbát, kúp v lekárni konskú masť hrejivú a nech ti niekto ponatiera. Aj okolo lopatiek, pod podprdu nech ti aj zájde, skrátka tam kde Ťa bolí, mňa odkedy manželík masíruje týmto zázrakom, ktorý mi tu jedna kočka tiež poradila, chrbát ma vôbec nebolí. Aj ja mám tlak v prsiach keď sa dvíham, ale to je normálne :) Neboj nič, dobre to zvládame všetky. Ja idem 21-vého v piatok na vyberanie štichov :))) tak super, už sa budeme mať len a len dobre :DDD

dadulienka8285

Tak uz som sa zlakla tak potom to mam vsetko tak ako ty ja si davam novalgin500 ale aj ja sa dviham bruchom tak ako ty len potom mam silne tlaky v prsiach a vies ako mna boli zadak a chrbat podprda mi zatim nevadi vobec len ta nuda a spanie na chrbte a 24 idem na kontrolu po 10 dnoch;)

davidoff

carina

fakt v úplnom ľahu. V piatok som bola u doktora a ľahla som si na lehátko, lebo mi vyberal tamponádu z nosa, to bolo včera, 4-tý deň po OP a keď to videl, tiež nechápal. Ale ja mám silné brucho, z cvičenia - z gymnastiky. Jasné že keď sa na to kočky necítia, treba pomaličky, každá si myslím z nás je vedomá, čo môže a čo zvládne. Každým dňom to bude lepšie :)))

carina

davidoff
to sa fakt dvihnes aj ked lezis v uplnom lahu? ja sa viem sama dvihnut len ked som v pololahu, z uplne vodorovnej polohy by to dost bolelo a nemam si ani kde zakvacit nohy...aj sa bojim aby sa mi tam nieco neposunulo, naco si zbytocne spôsobovat bolest. ja radsej tak pomalicky...ale po byte pobehujem, to ano aj nieco porobim, len to dvihanie z postele je tazke

davidoff

dadulienka8285

presne viem o čom píšeš, mne tak isto druhý deň bolo super a potom deň to bolo zase horšie, to pálenie mávam aj ja. Hlavne keď som dlhšie sedela, začalo ma to páliť a ťahať, išla som si ľahnúť, ale keď som ležala bolel ma chrbát, musíš striedať polohy a stále nelež, viac sa hýb, prechádzaj sa po byte, neboj sa toho mať viac pohybu, mne to veľmi pomohlo. Inak na bolesť som prvé 2 dni užívala Flector rapid, to je ale dosť silné analgetikum, ťažké na žalúdok, ale mne neurobilo našťastie nič, po dvoch dňoch som si len na noc dalal ibalgin a od štvrtého dňa si nič nedávam, už nepotrebujem. A čo sa týka dvíhanie, dvíham sa sama, ak som na posteli zachytím si nohy o zadné čelo a dvihnem sa pomocou brucha, ktoré napnem. Teraz ale sa už dvíham pekne, zatnem brucho a idem :) Neboj to všetko prejde, aj to pálenie, dnes som piaty deň od OP a už som v úplnej pohodičke a čo robím celé dni? Som na PC a pracujem. Robím účtovníctvo, takže mám PC stále zapnutý, dnes som už kvety poliala, prádlo pozbierala a tak...... premotám sa po dome :)) Už by som aj upratovala vo veľkom, ale nemôžem, musím vydržať, ešte je moc skoro.

carina

a este som zabudla,
dvihala som sa...resp. ma dvihali len ked som uz nemohla vydrzat v polohe, ktorej som bola alebo na wc...najlepsie mi bolo v posteli, ci v lehu, pololehu alebo sede...pozerala som telku alebo len tak lezala, ja osobne som nemala na nic chut, net som si zapla max. na pol hodky a potom som chcela ist odpocivat...skôr teraz po tom tyzdni sa zacinam nudit, ked uz by som aj nieco vedela spravit ale neviem do akej miery sa mozem namahat, lebo potom ma tie prsia viac bolia...