Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lamima

davidoff

tak to úplne super cena, lebo ja si chcem dat tiez prsia zväcsit, a zacala som rozmyslat aj nad nosom. Viem, ze toto je tema o prsiach, ale este jedna otazka k nosu: bolelo to potom? :-) a si spokojna s cervenom?

davidoff

lamima

všetko ma to vyšlo 3500 EUR keď som si to dala urobiť naraz. Keby som si to nedala naraz urobiť tak by ma to vyšlo okolo 4000 EUR. Prsia ma vyšli cena OP 1013,cena implošov 1020,narkóza 330, cena za lôžko 125, cena pooperačnej podprsenky 65,predoperačné vyšetrenie 45. Rhinoplastika ma vyšla 880. Podprsenku pooperačnú si vyplatíš predom a oni Ti ju potom pošlú na sálu, keď Ťa budú operovať :)

lamima

davidoff

kolko ta vysli prsia a co všetko v tom je zahrnute? musela si si este dokupit aj tú speci podprdu, ci to bolo vsetko v cene?
a nostek ta kolko vysiel?

davidoff

dadulienka8285

áno viem, ale to je ten tretí deň, to je nič, aj ja keď ráno vstávam mám prsia stuhnuté strašne, ale ako sa začnem pohybovať už je hneď dobre. Ešte vydrž 2-3 dni a bude to omnoho lepšie. AJ ja som to tak mala. Ten tretí deň sa mi nedá porovnať s piatym. Ten piaty je to super :) Skús sa trochu viac pohybovať nie len ležať

dadulienka8285

Davidoff
Ja som dnes 3den po op a rano som sa z postele nevedela ani len postavit ako krby mi bolo stale len horsie to dokedy????

davidoff

dadulienka8285

Ako myslíš doma do kedy budem? Ja teraz nepracujem, s mužom robíme do konca leta. A začíname až v apríli. Ešte mi dá doktor dolu dlahu z nosa a vybere štichy a sem-tam pôjdem hádam aj deti zaniesť do škôlky, aby som trošku z domu vypadla :)) Dobre keby mi bola malá, ozvem sa, už mám aj kupujúcu :))) Tú sťahujúcu mi sestrička povedala že 3 týždne od operácie ju mám mať stále na sebe a po 3-och týždňoch si ju mám dávať len na noc. Na to sa už teším :)) A že po štichoch, keď mi vyberú v piatok štichy, tak každý deň môžem byť 1-2 hodinky bez nej, ja si ju budem dávať dolu na tú 1 hodinku keď sa pôjdem osprchovať, to bude supeeeeeeeeer :)) Ale aj tak to rýchlo letí, už to je zajtra týždeň čo som PO a nemôžem tomu uveriť stále že mám velké prsia a malý nos :)

dadulienka8285

Ak ti bude mala davidoff kupim si ju od teba;))) a ako dlho budes doma? A ta stahujuca podprda dokedy bude na nas?

davidoff

dadulienka8285

no veď to :-( neviem či nebudú malé, objednala som si 70B. Ale keby boli malé objednám si ešte 70C. A tieto predám :) A potom sa teším na nákupy na všetky tie krásne sieťkové a krajkové podprdy, to bude supeeeeeeeeeeer pocit chodiť po obchodoch a skúšať si krásne podprsenky :DD