Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

Bianca1236

fakt nebolí absolutne, ja som z toho veľmi prekvapená, aj keď mi hovorila kamoška že ani ju nebolel, predsa len som očakávala nejakú bolesť, takže som príjemne prekvapená. A čo sa týka toho videa, ja som ho pozerala len prvých 15 sekúnd a rýchlo som to vypla a ani teraz už po operácií si to teda nepustím ani za nič :o) Ja som nevedela že sa dajú obe operácie spraviť naraz a keď som sa dozvedela že áno bola som taká šťastná :)) Inak ja som chcela len nos, to že prsia sa dajú tiež popri nose, som sa dozvedela až potom. Keby som si mala vybrať tak by som si vybrala nos, lebo ním som trpela od malička a veru neviem, či by som išla ešte na druhú operáciu s prsiami, takže som šťastná že to mám za sebou všetko naraz :))))

Bianca1236

davidoff presne ako pises :) ja by som sa podelila s tebou o moje priberanie, tak ze na vymenu s tvojim nepriberanim :) ale iba tak rozumne, aby sme boli obe akuratne :D aj ked podla mna teraz uz si akuratna :)
a ano, neverila som ze to prejde, aj som si uz nadavala naco som si to davala robit...ale ked som si skusila tricko s holym chrbtom a nemusela som mat podprdu a prsia neboli na kolenach, hned ma to preslo :) a to brnenie je uz je len v niekolkych polohach. da sa to vydrzat. neboj u teba sa to bude rychlejsie lepsit, uz od zaciatku to super zvladas :) a co robi nostek? to fakt vobec neboli? ja ked som videla video ako sa robi ta rhinoplastika, skoro som odpadla :D div sa mi nescvrkol nos od strachu :D fakt obdivujem ze si si dala obe naraz

davidoff

dadulienka8285

vôbec som nad gulatými nerozmýšľala len z toho dôvodu, že som chcela mať plnší ten spodok ako vrch, len preto :) Ale možno s guľatými by bol výsledný efekt rovnaký.

Bianca1236

jééééééééj, Ty už toto všetko robíš? V dobrom tíško závidím, ja sa normálne už teším na robotu okolo domu, velmi mi to chýba a to brnenie už nemáš po mesiaci od OP, tak to sa tiež teším kedy to prejde. Zmákla si to na jednotku, super. A k tomu že nepriberám, vidíš je to tak, že každý chce to čo nemá :)

Bianca1236

jajka555 ako sa dari? prsia posluchaju? :) bola som pozriet tu f&f podprsenku, ale mali iba malinke alebo obrovite. pojdem si so sestrou nejake pozriet, aj ona je zvedava aku mam vyslednu velkost :) a asi som sa aj zuzila pod, vzdy som mavala 80 a teraz aj 75 mi je dobre. pritom brucho narastlo :D
vcera som uz aj na zahrade pracovala, aj cvicim na eliptickom trenazeri, uz sa v pohode da, len nemam ziadnu kondiciu. neskutocne, ako som zmlandravela za mesiac. zavidim davidoff, ze moze zjest kolko chce a nic :D

Bianca1236

ahojte baby. tak uz mam aj 4 tyzden za sebou. ci uz kolky :D zajtra idem na kontrolu, idu mi odstrihnut vytrcajuce nitky, kedze mam vstrebatelne stichy tak nebudu vytahovat. prosim podelte sa tie co ste mali vstrebatelne, ci to nejak aj vytahuju alebo ako. lebo niektore nitky mam este zlepene s chrastou, a ja mam odmala uplnu hrozu des strach z prilepenych ran, cize aj tieto nitky. a raz sa mi uz stalo ze mi sestricka vytrhla stich, tak sa toho bojim :D uplna hlupost ja viem :D sa mi zase budu zajtra smiat na klinike ze co panikarim :D
inak pre tie co cakate kedy neprijemne pocity pri vstavani zmiznu, uz par dni spim normalne na boku a asi odvcera uz aj na rovnejsom bez toho neprijemneho brnenia. takze len vydrzat :) pekny den prajem baby, nech sa dobre hojite :)

dadulienka8285

Davidoff
Nerozmyslala si o gulatych? Viem ze s anatomickymi si spokojna len ma zaujima preco nie gule ,ked aj doki ich dava najcastejsie

dadulienka8285

Davidoff
Nerozmyslala si o gulatych? Viem ze s anatomickymi si spokojna len ma zaujima preco nie gule ,ked aj doki ich dava najcastejsie