Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

ahoj olca gratulujem a som velmi zvedava na tvoje fotky, ako to vyzera ked to je pod zlazou. vraj to je menej bolestive a rychlejsie sa zotavis, kedze ti nerezali sval ako nam :) tak rychle hojenie prajem :)

olca00

no mna to skoro vobec nebolelo ani predtym ale to asi pretom, ze to mam len pod zlazou...jedine ma to trocha stipalo...ale co mi bolo fakt neprijemne prvy den, ze som citila ako sa tam ten silikon prevaluje alebo co to tam robi :D...fotky poslem ale neskor, ved teraz predsa len si to vobec nemozem davat dole tu podprdu s bandazou :)...ale uz sa tesim, ze to mam za sebou...hrozne som sa tam nudila na tej klinike :)...

davidoff

olca00

jeeeeeeeeej vitaj medzi nami cickaňami a srdečne gratulujem :) Super, že to dobre zvládaš, tak zas nás je o jednu viac super a teším sa na fotky. Ja som to podstúpila pred 6-timi dňami a už je to pohodička, žiadne bolesti, už som pridala aj fotku do galérky tak pošli aj Ty keď budeš môcť :)

olca00

ahojte, tak ja som v piatok tiez absolvovala augmentaciu prsnikov :P...pisala sm minuly tyzden, ze sm chora a ze neviem ci sa stihnem vyliecit, tak nasadila som si stoptussin a ten ma akoby zazrakom vyliecil za dva dni...ked som sla v piatok na operaciu tak som este trocha vykasliavala hliny a soplikovala ale nebol to problem...mam 280ml pod zlazou kedze pan dr. skonstatoval, ze mam dostatocnu prsnu zlazu na prekrytie implantatu...prska su zatial fakt vabne...jedine co mi fakt otravuje zivot je podprsenka 70A.pred operaciou som mala 75B, takze ma to celkom staca ale viem, ze je to potrebne...inak bolesti skoro ziadne.v den operacie ked som sa chcela posadit prvy krat tak mi prislo zle, myslim si ze od bolesti alebo skor od stipania...ale inak vsetko super az tomu neverim, ze uz som silikonka...chrbat ma tiez skoro vobec neboli kedze sa snazim stale polohovat inak a aj sa snazim nie len lezat...ak chce niekto nieco este poradit tak som k dispozicii :)...fotky mozem tiez neskor poslat :)

olca00

ahojte, tak ja som v piatok tiez absolvovala augmentaciu prsnikov :P...pisala sm minuly tyzden, ze sm chora a ze neviem ci sa stihnem vyliecit, tak nasadila som si stoptussin a ten ma akoby zazrakom vyliecil za dva dni...ked som sla v piatok na operaciu tak som este trocha vykasliavala hliny a soplikovala ale nebol to problem...mam 280ml pod zlazou kedze pan dr. skonstatoval, ze mam dostatocnu prsnu zlazu na prekrytie implantatu...prska su zatial fakt vabne...jedine co mi fakt otravuje zivot je podprsenka 70A.pred operaciou som mala 75B, takze ma to celkom staca ale viem, ze je to potrebne...inak bolesti skoro ziadne.v den operacie ked som sa chcela posadit prvy krat tak mi prislo zle, myslim si ze od bolesti alebo skor od stipania...ale inak vsetko super az tomu neverim, ze uz som silikonka...chrbat ma tiez skoro vobec neboli kedze sa snazim stale polohovat inak a aj sa snazim nie len lezat...ak chce niekto nieco este poradit tak som k dispozicii :)...fotky mozem tiez neskor poslat :)

davidoff

Bianca1236

no super, tiež to máš všetko za sebou. Máme pokoj. Veď ja viem tie videá na youtube, ale ja to vôbec nepozerám, tiež to nedobre na mňa vplýva. Obdivujem tých doktorov, dooperujú a idú na obed :))))

Bianca1236

davidoff no to ja som tak hutala s tou modelaciou, ci iba tu, alebo aj silikony, a ci najprv modelaciu a az potom silikony, a potom dr navrhla naraz. nebolo o com :) ja by som sa uz neodhodlala na dalsiu narkozu. z tejto som bola potentovana :) esteze som pana anesteziologa mala fantastickeho, ani ma to nebolelo. este sme aj srandovali nez som zaspala :) a tiez som cakala ze tie prsia budu neskutocna bolest, ved predsa sval sa rezal. vuaaa uz len ta predstava. videla som aj video ako holke vyberali po rokoch implose, ale to tie z toho solneho roztoku ci coho. a uplne prilepeny sval bol na nom. bleee. a tiez to uz nikdy nechcem vidiet :D predsa preto nie som doktorka, lebo mi je nevolno z takych veci :D

margareta123

leus

dakujem za reakciu :) minule sme si trocha pisali ak pamatas, ty mas teda toho 2. novembra? potom mi prosim ta podaj podrobne info co a ako, som velmi zvedava :) a zaujimalo by ma ohladom konzultacie - velkost si si vybrala sama alebo na zaklade odporucania lekara?