Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

manula
ahoj, ako to rychlo zbehlo, uz si 6 tyzdnov? a na zumbu si si kupila podprdu na vysoku zataz? ja tiez budem chciet opät zumbovat, tak daj potom vediet ako si sa citila ;)
davidoff,
nevies kolko by stala operacia nosa? zdvihnutie spicky? jedna kamoska sa ma pyta a tebe teraz robili aj nostek, dik

margareta123

leus

a aku velkost si si ty vybrala, ak sa mozem opytat? a mali tam vela operacii na plane, bolo tazke vybrat si tebe pasujuci termin, alebo s tymto nebol problem? a na kolko ta to cele vyjde? prepac, ze ta tolko komandujem otazkami, ale kazda informacia je vzacna :) a to este pockaj co bude po zakroku, spust otazok...:) ale nie...:)

Bianca1236

lamima podla mna sa dobre zahoja. uz teraz ich mam uzunke, na niektorych miestach boli po tyzdni neviditelne. a ked si pozries vladka19, ta mala sice najprv modelaciu a az potom implose, ale nevidno nic ziadnu jazvu. mne dr hovorila ze keby nahodou sa urobia hrube, tak sa zbrusia ze to nie je problem. tiez som sa bala ze sa roztiahnu, ale nestalo sa.
inak idem si oci vyocit ale neviem ta najst v galerke :D som slepa? :D

davidoff

manula

ďakujem, ja keď som se prišla tiež som mala veľa otázok a obáv čo a ako. A všetko som sa tu dozvedela, vždy tu boli skvelé baby, ktoré rady vždy odpovedali na všetky moje otázky, naozaj, ja som sa tu všetko dozvedela čo mi bolo treba. A Ty už máš 6 týždňov to je krása, že zumba waaaaaaaaaaa aj ja už chcem, teším sa na to ako začnem cvičiť, plávať. Všetko si to super zvládla, si tiež parádny príklad pre čakatelky.

manula

ahojte babulky,

tak ja mam dnes 6 tyzdnov po OP :))) oddnes nemusim nosit stahovaciu popdrdu uz ani na noc...inak tiez mi vobec uz nevadi, ked ju mam na sebe a to som ju tak neznasala :))

tento tyzden chcem zas nabehnut na zumbu, tak som zvedava ako to pojde

davidoff, tvoje prispevky sa skvelo citaju, si strasne zlata a velmi tu babam pomahas svojim brutal optimizmom :)))

carina

cauko baby,
opät sa hlasim, dnes je mi uz fajn, mali ste pravdu, ze po tyzdni to uz budem kazdym dnom zazracne lepsie, tesim sa. niektore ale pisete, ze az po istom case si mozte lahnut do uplne vodorovnej polohy bez toho aby to bolelo. tak sa chcem spytat, ci to je zle, ked ja od zaciatku kombinujem polohy, sed-lah (lah totalny-rovny) a este sa chcem spytat, ci ste si dali dole same tu vatu (tie ktore ste mali ten pas cez prsia, co dava udajne len dr.cerven), ci ma to nebude rezat, ked ju dam dole ale rada by som sa jej zbavila, mam pocit, ze budem menej smrdiet :))) dakujeeem

lamima

Bianca1236
dívala som sa na tvoje fotky v galerke a dávala si si aj modeláciu - je to super, že to ide naraz, lebo ja budem tiež potrebovať, mám dvorce ako svet :-), len bojím sa, že to bude poriadne poznať - tie jazvy, myslíš, že sa to poriadne zahojí? alebo bude potom potrebné nejaké zbrúsenie tých jaziev? čo ti hovorila doktorka ohladne toho?

leus

margareta
jasne dam vediet, tam on ti podla tvojich rozmerov navrhne, ze kolko by bolo vhodne a ty mu povies tvoju predstavu a tak sa dohodnete, ale to som ti uz tusim tiez pisala :)