Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra 10

Ďakujem vám veľmi pekne baby,dodali ste mi odvahu,už sa veľmi teším:)))Potom pošlem foto,aká je so mňa ceckaňa:)))

Bianca1236

fakt vsetky co ste pred, nebat sa. bolesti nie su take zle ako cakate. a kazda ich zvlada inak ale aj tie najvacsie cintlatka tu pisu ze je to ok :) teda aj ja :) len si zaopatrite niekoho kto vam bude pomahat. aspon chrbat masirovat. to velmi pomoze :)

Bianca1236

lamima v pohode ved barbora ta prida potom kuknem :) ja len ci som neoslepla :D
petra10 neboj budes mobilnejsia nez cakas, uvidis sama pokial ta bolest pusti robit pohyby. vodorovne neodporucam lezat, radsej v polosede. menej ti potom budu brniet prsia. a pekne pomaly, najprv sadnut chvilu vydychat potom sa postavit. prve dni nech ti niekto pomaha sa posadit tak nech ti chrbat potlacia. aj lahnut mne bolo treba pomahat.
baby to som vtedy skoro umrela. otca som ziadala nech mi pomoze lahnut, a on mi dlanou tlacil do tvare a tak ma chcel svacnut nazad do podusiek :D myslela som ze budem kricat :D typicky chlap, nezvladal ze dieta je chore :)
neboj petra ten prvy tyzden takto prezijes nejak, prve dni aj tabletky mozno bude treba od bolesti. ale nie je to take zle, len chrbat ta bude boliet. no a po tyzdni to pojde ako po masle. len k lepsiemu :) vela stastia :)

carina

ahoj petra
som tyzden po operacii a chcem ti povedat aby si sa vôbec nebala. tiez som si myslela, ze to budu ukrutne bolesti a nic sama nespravim ale nie je to tak :)
aj keby sa ma spytala den alebo dva po operacii, ci by som sa na to opät dala, tak s usmevom odpoviem "ano"! samozrejme, ze pohyby budu obmedzene, vstavat ti pomoze sestricka ale vsetko ostatne som uz sice pomalicky ale zvladla. boli, len ked sa hybes. ja osobne som bola hned po operacii nalezato a neskôr som si pytala dvihnut a bolo to tiez ok. hlavu hore dievca, uvidis, budes prekvapena, ze to nic nie je. mas sa na co tesit :)

davidoff

lamima

môžeš aj mne prosím poslať na e-mail fotku, ja Ti tiež pošlem, som tiež zvedavá :) dominikamiartusova@azet.sk

davidoff

Petra 10

neboj nič. Aj sa sama po narkóze napiješ, vôbec to nie je strašné. Jasné že sa Ti bude dať pohnúť, len nebudeš môcť vyskakovať ako predtým, sestričky Ti po zobudení pomôžu aj na WC prejsť, budú sa starať o Teba :) A najlepšie Ti bude asi nie vo vodorovnej polohe, ale v takom polosede. Určite to všetko super zvládneš, nie si predsa horšia od nás :))) Držím palce

margareta123

Zuleko

dakujem za ohlas :) a u teba to ako prebiehalo? ako dlho trvalo kym si bola schopna vykonavat kazdodenne cinnosti? a ake implantaty si si dala? operoval ta pan doktor kacmar alebo magdo?

Petra 10

Ahojte baby,tak vo štvrtok to čaká už aj mňa,už mám aj všetky predoperačné,a trochu už aj strach.Ako je to po opke?To sa mi vôbec nebude dať pohnúť?A musím ležať len vo vodorovnej polohe?Do akej výšky zdvyhnem ruky hned po opke?Či mi to vôbec bolesť nedovolí?Viem že mám veľa otázok,ale chcem sa poradiť...Ďakujem