Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

manula

áno áno pošli do galérky, aj ja sa odfotím celú postavu ako vyzerajú na mojej postave tie prsia :))

manula

prave som si urobila taku "traposacku" fotku v zrkadle,aby som vam ukazala ako to vyzera na celej postave tie moje 400ml, a ze na mne to teda vobec nie su bomby :))) idem to poslat barborke na mail :D

Bianca1236

ahoj manula to by ma zaujimalo ktore podprsenky su dobre na tu vysoku zataz. daj potom pls vediet aku si si kupila :) tiez poskulujem po tej co ma davidoff :)

manula

carina, ano ubehlo to, planujem si kupit tu podprdu co aj davidoff a este zbehnut nejaku sportovu kupit na vysoku zataz ako pises, sestra ma dobru schiesser podprsku..a jasne dam vediet, mozno budem musiet byt zo zaciatku opatrnejsia a davat viac pozor a moc sa nemetat :D som zvedava ako na tom budem s kondickou...budem ako na zaciatku vo februari,ked som po svojej prvej zumbe v zivote myslela, ze chytim infarkt :D:D:D

petra10, baby ti uz popisali vsetko, tak nemusim ja to iste,ale neboj sa , bude citit velku radost a stastie na bolesti zabudnes..:) a ku komu ides a ake?kolko ml?

margareta123

leus

myslis? tak teda dufam, ze to nie je standardny postup, ze to proste inak neide, snad sa to stava len nezelane a to asi v chirmede fakt nehrozi :)

margareta123

leus

a z akeho dovodu davaju uz len ciastocne? pretoze ja som citala, ze ak davaju pod zlazu, tak sa prerusia mliekovody, alebo tak nejak a zene to znemozni v buducnosti kojit babatko a to by som teda nechcela, kedze deti este nemam a urcite chcem mat...