Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margareta123

Zuleko

dakujem, uz som si to pozrela, dokonca som ti aj odpisala a budem ti vdacna, ak by si si nasla cas a trosku ma este poinformovala ohladom par veci, na ktore som sa v maili pytala a ako som ti uz napisala aj v maili, ale nech to vedia aj baby tu - grandiozny vysledok, mas fakt nadherne prsia, kebyze ich takto spravi aj mne, som maximalne spokojna :) este raz vdaka :)

Zuleko

Leus
Popravde nie,ja som tie prsia tak strašne chcela,že podľa mňa ja som sa polku vecí zabudla úplne opýtať:-)

Bianca1236

olca a reaguje? nemusis citit to je normalne lebo sak je to po operacii predsa, a cerstvo. ja si ich tiez necitim ale reaguju na dotyk potvory :)

davidoff

olca00

to je v pohode, to prejde ja pravú cítim tak z polovice a ľavú cítim dobre ale to prejde časom :)) už som sa na to informovala

olca00

tak pred par hodinami som prestala citit pravu bradavku...uplne...mate s tym niekto skusenost?...moze to byt z analgetik?...