Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

carina,
ahoj neviem, ci ti uz niekto odpovedal, citam postupne a tak aj odpisujem,lebo by som zabudla co som chcela..takze mne povedal dr cerven, ze po 3 tyzdnoch uz nemusime nosit tu podprdu,ale kupit kosticovu, ktora nemusi ale moze byt aj jemne vystuzena...

manula

vladka19, adka22 a spol...

takze vlnenie je minimalny tuk na prsiach? no krasne, tak vsade mozne tuk habadej a prave tam, kde by mal byt nemam? :D to som dopadla...a pritom ho mam na rozdavanie :))) a ako sa da pribrat iba do prs? poradte..hahaaaaaa...

janica25

daisinka

tak si sa konecne rozhodla.A odkial si ako to budes mat daleko?A aky implantat ti budu davat?Uz mas aj cenovu ponuku kolko ta to vyde?

jajka555

bianca1236
este som zabudla, nebola si v lekarni sa pytat na nieco na tie ranky co ti ich vysusi? viem ze existuje nejaky prasok, no neviem ako sa to vola

jankamichal

carina a bianka1236

dakujem baby ste super...jaj dufam,ze sa tuto noc bude lepsie spat..ked som dosla z nemocnicne som bola asi len raz alebo dvakrat hore a to som len otocila hlavu a spala dalej..skusim ked tak to namasirovanie...v stredu idem na kontrolu,tak prvy krat uvidim prska..kolko stoji dalsia takato ppodprda?navrhovali nam ju kupit..no ja som si kupila v tescu tau ciernu co sa tu o nej pisalo..ze vsak na tie dve hodky to nevadi kym mi tato vyschne co myslite?a kedy sa budem moct kupat aj hne dpo vybere stychov ci radsej nie?boze ja som len na zaciaku cesty a uz mam taketo otazky..heh

jajka555

bianca1236
ahoj moja, takze si uz bola skusat podprsenky?? aj si si nejaku kupovala? pozerala som fotky v galerke, mas fakt super prsia a tie ranky ked sa zahoja budu uplne super. Boli ta este obcas nieco? ja uz spim skoro tak ako pred operaciou, len pri otacani sa budim. Ale inak uz spim na svojej oblubenej polohe na boku, aj ked obcas sa zhacim, ci si prilis nepucim prsia o postel :)) vyzera ze mame rovnaku velkost podprseniek :)) ja som si kupovala dve 75DD :) ale aj Eckove su fajn :)) aj ked na tvojich fotkach mam pocit, ze mas aspon o dve cisla vacsie prsia ako ja :))) a co priatel? tesi sa z nich?

Bianca1236

jankamichal neboj to bude uz len lepsie, no na chrbat si musis zvyknut ze ta bude boliet, naozaj tie masaze pomahali. mne sa az hrb urobil na krku od tuhosti. dva tyzdne to bolo priserne, bez poriadneho spanku, kazdu chvilu som sa budila aby som sa nejak posadila a odpocinula chrbat od lezania. ale tebe to ustupi rychlejsie, lebo ti iba vkladali implantaty, nie? ja mam aj modelaciu preto som to tazsie zvladala. vela rezov mam. ale teraz som mesiac po, a keby mi jedna ranka nemokvala tak uplne paradne mi je, aj podprsenky som si uz skusala.
baby a tak vyslednu velkost mam z 80C (aj to zrolovane:) ) teraz mam 75DD alebo E. co ma prekvapuje ze tym ze su prsia vyssie tak sa mi uplne zmenil obvod pod :D

carina

barbora10
zatial to nemozem konzultovat s dr. cervenom, pretoze je odcestovany. kedze som bola u neho na op v poprade, tak som tam mala aj kontrolu a to uz bez neho a u jednej pani doktorky, velmi prijemnej.a urcite s jeho instrukciami. ja kaslem na to zatial, nebudem si este davat podprsenku s kosticami a potom zavolam doktorovi do bystrice. je to len minimalny rozdiel, nafotim sa a poslem ti foto. mozno este dnes

carina

jankamichal
moja to vsetky sme strasne trpeli tym spanim na chrbte ale neboj prezijes. mne sa tiez az revat chcelo, taka strasna bezmocnost a tupa bolest do toho chrbta. mna ani segra nechcela masirovat, baby tu pisu, ze konska mast hrejiva je na to dobra a masirovat. co sa tyka tych vychadzok, tiez som bola ale az na nejaky 5ty den pred spanim sa prejst ale naj naj naj mi pomohlo cervene vinko, to som spala 4 hodinky jak babätko. inak najdlhsie len dve hodky sa mi dalo spat. neboj, zvladnes to, ide to rychlo.

jankamichal

bianca1236

jaj no ja len dufam,ze ma to prejde cim skor..nech uz je ok...tak sa som volala s ciciky. sme boli spolu na opke a uplne mi dodala energiu...jaaj no len prezit prvych par dni a verim,to bude ok..ako si to vsetko prezivala ty?