Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

manula
dakujem za odpovede, nikto mi na tie podprsenky neodpovedal :) takze moze aj vystuzena po troch tyzdnoch. ok dik

barbora10

vladka

gelaspon sa uz nevyraba,stiahli z lekarni:(ale je zan nejaka predrazena nahrada,ktora vraj stoji za hovno...

carina

spekulantka
ja by som sa tym absolutne nezatazovala, tiez som dostala na 4 den po op a nebolo to nic. vlhke utierky, sprcha...sice vsetko pomalicky a opatrne ale da sa. to zvladnes, neboj nic!kvôli tomu neprekladaj

barbora10

janica

a termin si uz zmenit nemozes?popravde,ja by som do toho cez leto nesla.tie prsia si aj tak este neuzijes,prave naopak,budes dost obmedzena.samozrejme,ak uz termin menit nechces,alebo sa uz neda,urcite to zvladnes,to nepochybujem,akurat to leto si moc neuzijes.

barbora10

jankamichal

nadychat sa cerstveho vzduchu urcite mozes,to ti nemoze uskodit,ale nejaku dlhu prechadzku este radsej nie,vies,nech sa zase neunavis tak,ze budes este viac dolamana.vyvetrat a sup oddychovat:)mne napriklad prechadzanie pomahalo.ked telo trochu rozhybes,je to ovela lepsie.tie hnusne rana,este potrvaju,ale aj to uz bude kazdym dnom lepsie a lepsie.

barbora10

carina

ja som myslela,ze ta operoval niekto iny,ked si spominala nejaku doktorku.uz chapem,ona iba zaskakovala za nasho doktora.no aj tak,radsej pockaj,co ti povie cerven.jasne,posli foto,tesime sa.

sevilia1

spekulantka 19

ahoj, mam kamosku ktoru operovali a menzes dostala v den op rano, a povedali ze to nieje nic strasne...takze to asi az taky problem nebude, alebo to zalezi na lekarovi ako sa rozhodne

Spekulantka19

Caute baby,

Pozdravujem tych to su cersto po, jankamichal, neboj sa, nestresuj, mysli na vysledok, na leto.. na plavky))) motivuj sa, bolest prejde , pria zostanu.

Ja mam operaciu 3 nov, a teraz sa ponovom stresujem, lebo hrozi mi ze menzes mi dojde asi tak 3-4 dni po OP. Ked som si dojednavala termin tak malo to byt 2 tyzdne pred a po, ale tym ze som bola mesiac v inej krajine , v inych teplotach tak sa mi posledna mesntruacia tak posunula ze dostat tu teraz by som mala asi tak 6-7 nov... tak ze uz to nemozem riesit cez hormony aby sa posunula, lebo nemam na to uz cas. Myslite ze mam prelozit operaciu na neskor, ci da sa to aj tak operovat ze tesne pre menzesom...

uff som zo seba zufala uz... dik

manula

janica, v lete proste budes nosit tricka bez vystrihu, len ku krku co su a bude to uplne v pohodicke, bol teply september, takze aj ja som tak chodila a nik si nic nevsimol :)