Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

vladka
tak ked je toto negativum -vlnenie implantatu pri vlozeni ciastocne pod sval tak preco to v chirmede nerobia uplne pod sval?To ti nepovedali?ja nie som celkom stotoznena s ulozenim ciastocne pod zlazu...

jazz24

ahojte babule,

nebola som tu dlhšie..mám málo času.robota, škola, domácnosť a stále dookola to iste iba sem vzdy rýchlo nakuknem..:)

davidoff

supééér..som rada ,že si s nosíkom spokojná:)je to velká zmena?zmenilo Ti to nejak celkovo výraz tváre?máš to už úplne odpuchnuté?a tie modrinky Ti už zmizli? prsia čo, bolia ešte?ci asi skôr ten chrbát,že?jááj teším sa na fotečky..:))ja Ti pošlem potom na mail môj nos pred ako to zhodnotíš,ak môžem teda:))ja sa táák strasne tešíím, už sa mi aj stále sníva,že som na operácií v noci spím len na chrbáte .no hrôza:))

ostatné baby čo sú po, gratulujem a nech sa Vám to rýchlo a pekne hojí:))

manula

to vlnenie Ti kedy začalo? myslíš, že má nato vplyv veľkosť implantátu?

jajka555

bianca1236
musis sa este setrit. ja tiez obcas citim vacsiu zataz. aj vcera v praci som zdvihala take krabice. myslela som si, ze budu lahke, ale ked som napla sval, tak to zabolelo. takze take veci nechavam na kolegyne. uz som ani doma necvicila skoro dva tyzdne, aspon k tym drepom sa musim donutit, to cvicit mozeme, som poriadne zlenivela a stve ma to.

davidoff

jajka555

to ti verím. Aj ja budem ešte skúšať letné v novembri :)) A nosík je luxusný, zajtra pofotím ešte aj prsia aj nosík a pošlem foto :DDD

Bianca1236

leus cukor si samotny sypat nechcem, framykoin mam ked chcem zapudrit, ale zatial nebolo treba kedze to smoklilo dalej

Bianca1236

jajka veru tie fotky to je len naznak reality :D ale aspon vidime progres, ako sa nam skrasluju casom :) no ale asi by si nase tesca mali povymienat tovar, tu maju len tu E a u teba tu DD :D tiez mam nakazane este mesiac kompresku a ziadnu namahu, a dobre mi dr radila, lebo vcera som uz bola pri konikoch a veruze ma bolel prsny sval vecer :(
inak spanok na boku, ze je na nezaplatenie? :D som zvedava ako sa mi bude dat na bruchu. bojim sa ci si ich nerozpucim :D

jajka555

davidoff
dakujem krasne :)) jasne, ze sa tesim :)) skusala som este co to z letnych veci, lebo vsetky som uz poodkladala, kedze ide zima. takze som sa trosku povytesovala :)) ja som zvedava na tvoje fotky, tie co si uz davala booli super a som zvedava hlavne na nostek :))

jajka555

dadulienka
maju viac sportovych podprseniek v tescu, ja mam kupene dve, uvidis ich v galerke v mojom albume. cierna a biela sportova su z tesca, mam tam aj jednu bielu vystuzenu, ale to je ina.

jajka555

bianca1236
kup si aj Eckovu :)) ja som tiez nad nou uvazovala, ale nakoniec som si kupila tu bielu, ta je tiez DD, Ecko z nej nemali, ale velmi sa mi pacila, tak som si ju kupila. je trosku tesnejsia, ale aspon pekne drzi prsia. A to teraz staci, ja mam nosit este pooperacnu 3 tyzdne a dve sportove su k tomu akurat dost :))) potom sa budem tesit na kupu sexi podprseniek :))
vies, ze nazivo vyzeraju prsia krajsie :)) tie foto trosku skresluju, ale som velmi spokojna :)) super, ze sme sa na to vsetky dali, nie? :))) v niektorom obleceni sa aj mne stratia :)) a priatel? to by bolo na dlhsiu debatu...