Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ciciky

Ahojte kočky:)
Tak konečne po dlhej dobe a po opke sem píšem...
Tak kočky povedala som si ked som s prebrala,že ja .... na čom sa to dala sak jankamichal to dobje vie :D že mojka?:D ale cclovek ked sa na to pozrie po troch styroch dnoch takpoviem kocky co nad tým rozmyslate chodte!nevahjte je to trapenie ale den a noc vydrzrite nadopuju vas a bude super..ja uz ani flectro si nedavam ale prd davam raz za den lebo ma neskutocne kostrc rit boli...ak na to si to dám:) pekny dnik

barbora10

vladka,jankamichal

tak vy mate doma levikov?aj moj krpec je lev,ale augustovy...aj tie vase su take tvrdohlave???druhe ma byt byk,tak sa mam na co tesit:)

davidoff

som kukla fotky MONDAN, vyzerá to ako keby jej ten implantát vo vnútri normálne spadol dolu....... škoda že nevieme čo s ňou je, asi sem nechodí už.

jankamichal

vladka19

jeeeeeej no aj nasa mala je julova levica..heh..a ty si kolko maleho nedivhala?ja to veru nechcem uponahlat..ked ug sme dali kopec penazi za to,tak nech to nepokaslem kvoli jednemu tyzdnu..jj idem si lahnut uz ma to zacina tahat..dobru noc

jankamichal

dakujem vam kocky..ste uzasne..naozaj mi potom bolo lepsie..som sice len kratko po opke ale znepokojuje ma este jedna vec..ten prsnik co mam opuchnuty citim zospodu a ten co opuchnuty nemam mam uplne necitlivy ked si ho chytim zospodu..aj vy ste to tak mali?aaaa zae stresujem...ako vravite musim mysliet na tie plavky a tak pod..a kedy ste dvihli ruky uplne?ma tu niektora male babo?ja mam dcerku 1,3 roka a uz sa neviem dockat kedy ju budem moct dvihnut ale myslim,ze to skor ako za 6 tyzdnov nezvladnem aj to je asi skoro ci?kolko vlastne trva kym sa ten implantat usadi na mieste?

davidoff

Daisynka

no fakt ty máš taký základ ako ja, máme podobný a tiež ideš mať 350ml anatomické ako ja :))) Tak to budeš mať také prsíčka podobné mojim, kukni si moju fotku som na druhej stránke dolu.

Daisynka

janica 25

Hej hej konecne :)) ja budem mat 350 nagor anatomicke a cenovu ponuku uz mam vyjde ma to nieco okolo 2350 eur:) aa mam to dost daleko ja som z okolia ziliny takze vlacikom pekne 2 a pol hodky teda ICečkom rychlikom viac ale tym urcite nepojdem :)

davidoff

Daisynka

a si v galérke? Aj ja mám anatom 350ml, chcela som pozrieť aký máš základ a som slepá, nevidím ťa v galérke