Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

vladka 19

Tak tak ja som predtym bola na konzultacii u DR Pikulu z novamedu ale bola som unho vo Zvolene v Medicentre ale to sa mi nepozdavalo za 20 minut bolo vybavene nic som sa nedozvedela a neviem zvlastne pocity.Neda sa to s Kacmarom ani porovnat....na nom som fakt videla ze mu zalezi na pacientkinej spokojnosti.A tak to ma byt ide si kazda z nas za to zaplatit nemale peniazky.Ja uz sa tesim :)

Daisynka

leus

Hej hej on ma bude operovat :) no mne povedal ze to je namne ze by som mala pekne aj okruhle aj anatomicke aleze si mysli ze anatomicke sa mi budu hodit viac a ze sa mi aj budu pacit viac. Takze dame anatomicke nagor 350 stredny profil :)

Bianca1236

vladka19 tak sa chapeme :) a ako si schudla? ja som presla hadam vsetkymi procedurami :D a este mam vela prace kym budem dokonala :D
baby a to vlnenie je aj viditelne? da sa vam to odfotit? ci len citite? viem ze som tu o tom citala odzadu v teme, ale baby sa s tym naucili zit a dalej to neriesili. bolo by zaujimave keby sa k tomu vyjadrila niektora uz dlhsie po, aj par rokov, ako sa to zmeni. ci sa to neobali tkanivom alebo ja neviem..

davidoff

vladka19 leus

ja som sa pred OP-kou tiež bála len toho vlnenia ničoho iného, ale radšej teraz po OP-ke na to nemyslím

Bianca1236

vladka19 este som zabudla-ja deti nemam. preto mi to tak luto bolo. ale verim ze to musi byt tazke pre zeny co mali pred detmi pekne prsia a po kojeni im ostali kozky...

Bianca1236

davidoff ty si take carovne ziena :D postavicka ako lusk, prsia vysli perfektne, nos paradny, bolesti ziadne...pocuj si ty ozajstna? :DDD
vladka19 viem si to predstavit, aj ked moj pripad bol ze som od puberty mala ovisnute supky :( ked som zo zdravotnych dovodov pribrala skoro na 100kg tak mi narastli ale aj klesli, a ked som schudla vela vela tak mi ostali supky este ovisnutejsie. tak ja ani neviem ake je to mat normalne "panenske" alebo inak krasne mlade plne prsia :( priroda ma o toto obrala. strasne mi to je luto. velmi som zavidela rovesnickam. vo fitku si myslia ze som odkojila asi tri deti podla prs. no tak som si povedala DOST! a ako pises, zabojovala som. nie som hrda na to ze len vdaka "umelinam" som dosiahla toho co kazda ina ma zadarmo...ale kto ma pravo sudit zenu za to ze chce byt stastna. no nie baby?

leus

vladka
ja som inde nebola na konzultacke a ked som sa tu bab pytala od cervena tak napisali ,ze maju uplne pod sval, ktora uz neviem...

davidoff

jazz24

tak Ty si inak pracovitá :))) Ja a bolesť chrbta? Ja ani neviem čo to bolesť chrbta je a že som na nejakej OP-ke bola. Nič ma už nebolí, je to super. Nosík sa vydaril, zajtra odfotím a pošlem do galérky. Veru, zmenilo ma to, veď uvidíš. Mám už len takú malinkatú modrinku asi 1x1 cm, takže pohodička. Berem wobenzym, neviem či pomáhal, ale mám lepší pocit :)