davidoff-super, gratulujem!! :) tesim sa s tebou, som strasne zvedava na vysledok :D
jankamichal-na tu chvilu co sa ti vyperie podprda a vyschne na radiatore to sa ani nestihnes nabalit do druhej podprdy, nekupuj si dalsiu kompresku. budes sa divat na svoje krasavice a ani sa nenazdas a uz bude ta osklivka sucha :D
jajka- ano uz som skusala a ta E mi bola trosilinku velka, ale D ani DD som nenasla :( pojdem si asi tu E kupit, lebo mi bola dobre makkucka. nebola som este v lekarni, vcera som len obehala obchody a cestou domov mi to zacalo mokvat. asi som sa moc ponamahala pri skusani :(
vladka19 dakujem, pojdem sa spytat zajtra rano do lekarne. skoda ak to uz nevyrabaju. vymyvam si to zatial repikom. ono to nie je nic dramaticke, len mi ta vodicka tecie po minikvapkach. cely den som bez podprdy koli tomu, nechcem aby sa mi to priliepalo o oblecenie.
ono inak s tym poklesom. je to velky strasiak aj pre mna. uplne by stratila tato opka zmysel keby ich mam tam kde predtym :( dufam ze tebe to opravia k tvojej spokojnosti :) niekedy ma napada ci mi nemala stacit len modelacia...ale ked ja som tuzila po pevnych prsiach, tak ako mali moje kamosky v mladosti len ja nie :(