Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

leus citala, dakujem za radu, ale nemam ingrediencie. s repikom mam dobre skusenosti, iba si tak na gazu zvlhcenu davam, nevyplachujem to zas cele. uz sa to trochu zahustuje. ale ak to do rana neprejde, budem skusat aj sladky kokos s jodom :) poslem niekoho na nakup

Bianca1236

dadulienka taka obycajna sportova ci ako to opisat, za 5eur aj drobne.
neviem ktora ste sa to pytali na prechadzku :D nechce sa mi to hladat. tak urcite kym je slnko treba na vzduch, ale pozor aby vas ako mna nezradil dych, mne sa cez implose nedalo nadychnut poriadne a ledva som dosla nazad do domu lebo uz ma stipali rezy potrebovala som si lahnut

Bianca1236

jajka jasne priatel je nadseny, najradsej by ich uz mackal :D ale to ma este cas :) ano moje vyzeraju ako melony :D az moc velke. ale ked sa obleciem vobec ich nevidno. a fotka skresluje :D
tu podprsenku som si blbec nekupila, aj som to cestou domov olutovala. ale zajtra si kupim aj tu Eckovu. nech ma slak trafi :)
akurat pozeram tvoje foto, paradne ich mas. nazivo musia byt este lepsie :)) aj tvoj priatel je rad? :D

davidoff

Bianca1236

ďakujeeeeeem :)

jajka555

kráááásne prsíčka, vidno že už sa raduješ a skúšaš veci aj ja budem už onedlho :) máš ich naozaj nádherné :)

Bianca1236

davidoff-super, gratulujem!! :) tesim sa s tebou, som strasne zvedava na vysledok :D
jankamichal-na tu chvilu co sa ti vyperie podprda a vyschne na radiatore to sa ani nestihnes nabalit do druhej podprdy, nekupuj si dalsiu kompresku. budes sa divat na svoje krasavice a ani sa nenazdas a uz bude ta osklivka sucha :D
jajka- ano uz som skusala a ta E mi bola trosilinku velka, ale D ani DD som nenasla :( pojdem si asi tu E kupit, lebo mi bola dobre makkucka. nebola som este v lekarni, vcera som len obehala obchody a cestou domov mi to zacalo mokvat. asi som sa moc ponamahala pri skusani :(
vladka19 dakujem, pojdem sa spytat zajtra rano do lekarne. skoda ak to uz nevyrabaju. vymyvam si to zatial repikom. ono to nie je nic dramaticke, len mi ta vodicka tecie po minikvapkach. cely den som bez podprdy koli tomu, nechcem aby sa mi to priliepalo o oblecenie.
ono inak s tym poklesom. je to velky strasiak aj pre mna. uplne by stratila tato opka zmysel keby ich mam tam kde predtym :( dufam ze tebe to opravia k tvojej spokojnosti :) niekedy ma napada ci mi nemala stacit len modelacia...ale ked ja som tuzila po pevnych prsiach, tak ako mali moje kamosky v mladosti len ja nie :(

davidoff

Babby

inak ja keď som bola na OP-ke a nešla som cez deň aspon do záhrady vonku, strašne ma bolela hlava. Potom som si pár krát sadla von do záhrady na stoličku, chvíľu som sa prevetrala a hneď mi bolo lepšie, asi mi chýbal kyslík :)) Tie prechádzky v rozumnom tempe určite len pomôžu si myslím.

davidoff

Baby

už mi štichy vybrali aj z pod pazúch aj z nosa, nosík je tiež TOP. Muž ma odfotí, ale až zajtra, keď bude mať čas a pridám fotky do albumu, aby ste videli aj vy výsledok, starý nos verzus nový :))) Šikovné ručičky môjho doktora mi napravili to, čím ma príroda žiaľ neobdarila :) jupííííííí :)))zajtra pošlem foto.