Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

ciaobella bat sa nemusis, uz ked to mas neodvratne tak len mysli pozitivne. pozri netvrdim ze robi zlu pracu. aj ta lauraS mala pekne, len jeho pristup a cena su naozaj nehorazne na doktora plastickej chirurgie. ved ide o skraslenie tela, ma sa ti venovat aj hodiny kym sa doladite k vysledku ktory si zelas a on ti je schopny vytvorit, nie ze sup sem sup tam. kazdopadne drzim palce. skus este do galerky zavitat, uvidis aspon laurine prsia a sama posudis vysledok.
na vstup do galerky posli svoje foto prs (bez hlavy) na mejl baskabahnova@centrum.sk

Bianca1236

vladka19 tak to mi je luto ze si schudla za takych okolnosti, ale na druhu stranu je dobre ze si to nenabrala nazad po porode, ze :) jej ja sa uz neviem dockat kedy zamakam vo fitku s novymi ceckami :D
jajka555 ahoj moja ako sa mas? :) ja uz mam podprdu, dnes vyperiem a zajtra sa v nej pofotim :D luxusna tesco nadhera :D ale som rada ze este v regale na mna cakala. velkost E mam, ked som si ramienka nadstavila tak mi bola ako uliata. uff take som nemala ani pri max. vahe :D ale citim zo soferovania ze ma boli pravy prsny sval, hlavne ked zaradujem dvojku. ale to sa rozhybe.
ciciky gratulujem k novemu "nakladu" :D nechaj sa dvihat par dni, to ti neublizi. uvidis sama potom sa naucis aj sama si poradit :)
davidoff tusim si nam slubila fotky?? :D

ciaobella

Ja som k nemu isla,lebo tam isla aj moja sesternica.On sa nevenuje,sak mi nic nepovedal,ze mam prist... :-O
Keby som bola vedela,tak urcite idem inam,ale teraz uz 3 dni pred OPkou to nechcem menit.
Doteraz som sa nebala a teraz sa zacinam..:(

Bianca1236

ciaobella tak to si dala MRTNE vela. mna vysla opka aj s modelaciou 3300€. skoda ze si sem nezavitala skor, lebo bolo tu popisane od bab a dokonca od jednej aj negativne, ze tento tvoj doktor je velmi predrazeny a nevenuje sa tolko. a tiez ze nedbal na jej zelanie a dal take ake uznal on a aj tak isla na reopku. tusim to bola lauraS, zozadu v tejto teme ked ides tak na nejakej 2200stej stranke alebo kde to pisala. vraj on je len predrazeny koli medialnej publicite.

ciaobella

ahojte baby
Ja mam Opku tuto stredu u doktora Minarovjecha v BA.Mate nejake skusenosti?
Lebo mne len brali krv(akoze predoperacne) a to je vsetko,nepovedal mi ani aby som zacala brat nieco ani nic.
V podstate mi povedal len aby som sa dostavila.Teraz som nejaka zmetena.
Opka ma vysla 3500 cize dost,tak dufam,ze aj jeho praca bude dobra...Som malinka,156cm,45kg...mam mentori 305(tusim) stredny profil...
Dakujem za odpovede

Daisynka

davidoff

Hej hej ja uz som kukala :)) no ak budem mat take ako to budem fakt happy lebo ty ich mas fakt pekne spravene :) aj velkost vsetko jetak akurat ako sa mi paci :) ja som uz ako na ihlach nech to uz mam za sebou šup šup :)

lamima

vladka 19

ty si si dala zmenšovať dvorce, však? ako dlho sa ti to hojilo. Pozerala som fotky a po dvoch rokoch to už nieje poznať. Teda tak to vyzerá z fotky ale naživo je vidieť tie jazvy? Lebo mne určite bude treba zmenšiť dvorce, len sa bojím jaziev.

Lucy1990

Baby, aj ja mam dcerku 15 mesacnu tiez levika :-D sranda...teraz ma 12,5 kg ale uz v pohodke chodi, takze ked pojdem na opku, tak hadam uz ju nebudem musiet vynasat :-) a hlavne mm je stale doma, tak mi bude dufam vydatne pomahat :-)

dadulienka8285

jankamichal
som 10dni po OP a tiez mam jeden prsnik napuchnuty viacej a druhy je uz ok ...som zvedava kedy odpuchne ,lebo je o dost vacsi...zajtra idem na kontrolu tak som zvedava ako dopadnem

ciciky

Prosim Vás a mám ešte otáázku :)
kedy sa zdvihnem sama s tým nákladom :DDD sak ma stale zdvihaju neviem sa zdvihnut:( ale inak vsetko robim...bez problémov sak ma to neboli len uz svrbi..bojim sa toho ze sa nebudem vedeiit dvihat :) ale sa aj bojim nech som po kontrole a je vsetk ok.potom sa budem snazit uz ale teraz nie bojim sa..
dakujem pekne