Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

bianka1236
ahoj, super:)) takze mas prvu podprsenku pre svoje nove prsia :)) kedy chces ist do fitka? ja uz chcem ist buduci vikend. cez tyzden trosku pocvicim doma a potom to asi skusim vo fitku, ale len nohy, max brucho ak sa mi bude dat. som zvedava na tvoje nove fotocky :))

ciaobella, tak to je brutalne vela dat tolko za opku. drzim palce, nech to stoji za to

janica25

daisinka
normalne som aj ja zacala zvazovat dr.Kacmara.Ako dlho si cakala na konzultacku a potom operacku?Takze ty budes mat anatomicke?a cena tych 2200.To je inac cenovo fakt super.A pozerala som tvoje foto si chuducka ake mas miery vahu.

ciaobella

oki idem skusit ci mi da heslo do tej galerie...
a sestranica bola spokojna s pracou aku spravil...jej nevadil ani jeho pristup(mne hej) ale zase on jej nanutil anatomicke a ona chcela gulate...

ciaobella

a sestranica bola spokojna s pracou aku spravil...jej nevadil ani jeho pristup(mne hej) ale zase on jej nanutil anatomicke a ona chcela gulate...

ciaobella

ciaobella

Mery NR

Baby mamičky,
viem, že ste to tu už preberali, ale chcem sa spýtať ako to je s dvíhaním detičiek? podľa doktorov koľko týždňov sa nemôžu vôbec dvíhať na ruky?
môj najmenší bude mať 14 mesiacov keď pôjdem na operáciu a muž si chce zobrať iba týždeň voľna (chodí na týždňovky), takže ten druhý týždeň to bude len na mne, budem ho môcť sem tam zdvihnúť?
alebo je zákaz?

ciaobella

Ja som k nemu isla,lebo tam isla aj moja sesternica.On sa nevenuje,sak mi nic nepovedal,ze mam prist... :-O
Keby som bola vedela,tak urcite idem inam,ale teraz uz 3 dni pred OPkou to nechcem menit.
Doteraz som sa nebala a teraz sa zacinam..:(

ciaobella

Ja som k nemu isla,lebo tam isla aj moja sesternica.On sa nevenuje,sak mi nic nepovedal,ze mam prist... :-O
Keby som bola vedela,tak urcite idem inam,ale teraz uz 3 dni pred OPkou to nechcem menit.
Doteraz som sa nebala a teraz sa zacinam..:(