Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Dakovna
Muž tam s tebou veľmi nebude môcť asi ostať,lebo nebude mať kde.Sú tam len 3 postele a väčinou tam okrem teba budú aj iné pacientky po zákrokoch.Samozrejme,že prísť pozrieť ťa môže no na druhej strane oni ťa tam stále budú kontrolovať obskakovať a starať sa o teba,takže je logické,že zas niesú niejako extra nadšený keď je tam zbytočne veľa ľudí.Každý znášame bolesť inak,no myslím si,že vydržat vo vlaku by si mala v pohode zvládnuť.

Daisynka

dakovna

Hej hej ja pojdem spät ICečkovym vlakom neviem ja dufam ze to prezijem trva to 2:25 minut ale to ic je pohodlne kupim miestenku budem s kamoskami takze keby sa mi zle sedelo tak sa hodim do pololahu alebo tak pochodim prejdem sa dufam ze to bude ok lebo autom to trva dlhsie....no a ten noclah neviem ja ostanem asi dve noci na klinike koli drenom radsej dlhsie si ich necham a na klinike noc vyjde strasne draho. Ja tam idem sama a spät pridu kamaratky do Ke lebo priatela mam odcestovaneho.Ja mam tiez nepravidelny cyklus mozno budem mat zrovna menzes na opke ale mne sa to neda vyratat raz tak raz tak ale sak neva.

jajka555

daisynka
je pravda, ze kazdy lekar tvrdi nieco ine. niektori neradi operuju pocas menstruacie, druhym to nevadi, mne sa nakoniec spravil opar na pere pred opkou niekolko dni a som myslela, ze ma trafi, ze budem musiet prelozit operaciu, ale nakoniec ma aj tak operovali.. takze tazko povedat..

dakovna

Daisynka,
ak dobre citam, si z okolia ZA a ides na opku ku Kacmarovi do KE?
Aj ja to zvazujem. Len muz mi tvrdi, ze nezvladnem cestu z KE do ZA po opke. Vraj to bude pre mna namahave.
Ty ale tusim pises, ze ides tam vlakom. To ako fakt? Takze sa asi da zvladnut aj dlhsia cesta po opke, vsak?
No a muz ma tam chce doviest a potom ist zas domov do ZA. Ale ja chcem, aby tam so mnou ostal. Vsak, nebude snad problem mu tam na klinike zaplatit noclah. Ci?
No a s tou HAK, vsak uvidim co mi povie na konzultacke. Ak bude treba vysadit, tak spravim ako povie. Len ma to mrzi, nerada rozhadzem cyklus.
Ja by som chcela opku tak januar-februar. Zajtra skusim zavolat do KE a objednat sa na konzultacku ku Kacmarovi.

Daisynka

jajka555

taak ja uz neviem to fakt asi ako ktory doktor kaze :)))tusim som citala ze ked je antikoncepcia je nejake riziko vzniku niecoho na plucach pri anesteze len uz neviem presne co to bolo :) ale tak zas ked je kocka zdrava asi to nieje problem...

jajka555

daisynka, dakovna
ja som antikoncepciu nevysadila pred opkou, lebo som mala termin dost narychlo a som to nestihla, nechcela som prestat brat v polke balenia, to by mi aj menstruacia haprovala. cize operaciu som mala akurat v tej pauze medzi baleniami a v pohode, som tu ziva a zdrava :))

Daisynka

Janica 25

Neee to bude okolo 2350 e stat ale to neratam ze ma bude aj cesta dost stat ale tak tych 2400 za anatomicke je asi v poho cena. Som som ja meriam 170 a vazim 50 kil ale boky mam 90-91 takze vecsie prsia mi urobia krajsiu liniu lebo hore mi fakt chyba :)) a no ja som dostala prvy termin konzultacie asi o dva tyzdne a poprosila osm aby bol okolo obeda tak mi vyhoveli doobeda operuju. ale som ochorela a nahradny termin mi dala hned o tyzden to bolo 11 a opku mam 7 novembra takze nejake 4 tyzdne od konzultacie ja som zobrala hned prvy volny termin co mali :)ale hovorim aj tak by som skor nemohla koli tej antikoncepsii a

dakovna

neviem ci ti niekto odpovedal ale antikoncepsiu minimalne mesiac pred operaciou nesmies uzivat pocula som ze to ma spojitost s plucami ale mozno trepem ale viem ze sa brat nesmie pred operaciou prs !

davidoff

BABY

poslala som fotky potom barborke, prsia po 2-och týždňoch a aj môj NOVÝ NOS :))) ešte je opuchnutý, ale je pekný :)

jajka555

trošku od veci, Ty máš zväčšené pery chirurgicky?? Ja chcem ísť na aquamid. Nemohla by si mi poslať foto Tvojich pier na môj e-mail prosím Ťa? dominikamiartusova@azet.sk Keby si bola taká dobrá :))))))