Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dakovna

Zuleko, Bianca1236,
vy ste boli na opke u Kacmara? Chcem sa opytat, ako dlho po opke tam treba byt?
Daisynka pise, ze ostane o den dlhsie. Aj ja by som pre istotu ostala. Neviete, kolko sa tam plati ak chcem ostat o den dlhsie?

dakovna

Zuleko,
som si aj myslela ze na klinike, by bol noclah pre muza drahy a mozno tam nemaju tolko miesta. Vsak skusim najst cez net v KE nejaku ubytovnu, alebo nieco cenovo prijatelne. Myslim ze je zbytocne, aby sa hned z KE vratil do ZA a potom zas naspat pre mna.

Bianca1236

nelinka dobre rano aj tebe :)
janica ak pocestujes tak budes mat moj obdiv. ja ked som len do bardejova cestovala skoro ma slak trafil ako dlho to trvalo, a to som nebola po opke. ale zas za chirmedom sa oplati cestovat, ako na cervena cakat :)
baby spominate tu tu antiko, mne bolo vysvetlene ze to koli moznym problemom so zrazanim krvi, ze moze nastat embolia ci co to. preto sa ma vysadit. ale je pravda ze ked sa stane autonehoda a musia operovat hned, tak nie je cas vysadit HAK. tak je to len preventivne podla mna. ono zas stoji za to davat si pozor, ziadna z nas nechce pokazit vysledok koli hluposti.
to iste aj carina, davaj si pozor. ja tiez som cela hrr robit uz vsetko, dnes mam 5 tyzden po, ale dr ma prisne vystrihala, ze ak si nechcem pokazit vysledok, este mesiac sa mam setrit. ale ja aj citim ked sa velmi namaham, ze ma prsne svaly bolia. aj dnes mam svalovku, vcera som dlho soferovala tak z toho.
jajka uz sa kruti v pracke, asi budem v nej spavat lebo kompresku mam uz velku :) no to uz aj ja inak rozmyslam co s fitkom. budu sa cudovat kde tolko som. ale asi az po tom 6 tyzdni tam nabehnem, my tam mame vela masin kombinovanych s rukami tak aj tak moc nepocvicim skor. a uz pozeram sportove pevne, ale nie tu triumphku, ta mi je moc draha. tu baby raz davali inu stranku, nasla som tam aj na jazdu na koni taku tielkopodprku, idem objednavat :D to budu vianoce :D

dakovna

janica25,
som si nasla cislo na Dr. Kacmara. Zavolam a objednam sa na konzultacku. Uvidime, co mi povie. Uz si tam volala? Ak by si sa rozhodla tam tiez ist a dalo by sa, ze by sme mali rovnaky termin, mozem Ta zobrat zo ZA. Co ty na to??

janica25

dakovna
vydis to aj ja to zvazujem a to je pre mna 5hodin cesty.Som z piestan ale aj tak este rozmyslam dr.kacmar alebo dr. ocenas.
Baby poradte

Zuleko

Carina
Keď si len dva týždne po zákroku určite by si nemala nosiť 2-3 kilové tašky,teba nič nemusí bolieť,ale nieje s tým sranda,môžu sa ti napríklad roztiahnúť jazvy.Osobne si myslím,že keď sme do toho šli tak sa máme správať aj zodpovedne voči tomu a dávať na seba pozor.Tie prvé 2 týždne by si sa mala úplne šetriť a potom postupne začať pomaličky.

jajka555

carina
najhorsie su prve dva tyzdne, resp. do vybratia stehov. potom uz mozes viac toho robit, ale neprehanat. aj ja som zacala s takymi malymi nakupmi, ale ja som uz aj do prace sla po dva a pol tyzdni. takze uz aj tam som sa dost namahala a celkom pohoda.

carina

baby
tu pisete o dvihani, ze pozor na to. ja uz ale ani nevnimam, ci nieco dviham alebo nie, tasky nosim take 2-3 kilove, dnes som bola na trhoch a nic mi nie je. to do kedy si musim davat pozor? vcera som mala dva tyzdne od operacie ale uz ma nic neboli. aj skusam osto tristo v kabinkach oblecka...som fit. mam na seba este velmi davat pozor alebo tak normalne? teraz uz vôbec neviem. kapsule hrozia este stale?