nelinka dobre rano aj tebe :)
janica ak pocestujes tak budes mat moj obdiv. ja ked som len do bardejova cestovala skoro ma slak trafil ako dlho to trvalo, a to som nebola po opke. ale zas za chirmedom sa oplati cestovat, ako na cervena cakat :)
baby spominate tu tu antiko, mne bolo vysvetlene ze to koli moznym problemom so zrazanim krvi, ze moze nastat embolia ci co to. preto sa ma vysadit. ale je pravda ze ked sa stane autonehoda a musia operovat hned, tak nie je cas vysadit HAK. tak je to len preventivne podla mna. ono zas stoji za to davat si pozor, ziadna z nas nechce pokazit vysledok koli hluposti.
to iste aj carina, davaj si pozor. ja tiez som cela hrr robit uz vsetko, dnes mam 5 tyzden po, ale dr ma prisne vystrihala, ze ak si nechcem pokazit vysledok, este mesiac sa mam setrit. ale ja aj citim ked sa velmi namaham, ze ma prsne svaly bolia. aj dnes mam svalovku, vcera som dlho soferovala tak z toho.
jajka uz sa kruti v pracke, asi budem v nej spavat lebo kompresku mam uz velku :) no to uz aj ja inak rozmyslam co s fitkom. budu sa cudovat kde tolko som. ale asi az po tom 6 tyzdni tam nabehnem, my tam mame vela masin kombinovanych s rukami tak aj tak moc nepocvicim skor. a uz pozeram sportove pevne, ale nie tu triumphku, ta mi je moc draha. tu baby raz davali inu stranku, nasla som tam aj na jazdu na koni taku tielkopodprku, idem objednavat :D to budu vianoce :D