Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dakovna

Zuleko, vladka19,
dakujem za rady.
Som volala do amb. Dr. Kacmara a som objednana na konzultaciu 16. novembra, 11:30 hod.

Zuleko

Vladka19

A ako vlastne ty s problémom tvojím?tuším som čítala,že pôjdeš na reopku v roku 2012 niekedy na jeseň,však?

ciciky

janica25
Ajoooj ja silno odposŕucaam dr.ocenasa ja som po opke a robkal ma on v lv v mediklinik a som velmi spokojná...skvelí team tam je...anesteziolog perfektný,doktor uzasny a cendes taktiez ten je tam konatel a robi konzultácie.su pekné ciciky priridzene...takze ja odporucam ocenása a jeho team:)

Zuleko

Vladka19
Ja som bola tento rok vo februári a pán doktor vravel,že by sa malo počkať aspoň rok,nech sa to úplne pekne všetko uloží a ten február-marec 2012 by sa to dalo zrealizovať.Fúha o cene sme sa nebavili,ale predpokladám,že klasicky plnú sumu budem platiť(aj keď by my mohli dať niejakú zľavu,ako stálej zákazníčke chichichi)pretože ja nereklamujem prsia ani žiaden problém s nimi nemám,len sa my zažiadalo väčšie,takže tam bude asi plná suma.A to len viac menej medzi rečou sme sa bavili o druhej opke,vravel nech sa zastavím tesne po novom roku aby vedel objednať imploše,lebo také veľké niesú len tak rýchlo k dispozícii.A nech mu poposielam fotky aby vedel akú mám predstavu:-)))

Zuleko

Dakovna
Áno operoval ma pán doktor Kačmár.Podľa mňa je zbytočne ostávať o deň dlhšie keď je všetko v poriadku,a uvidíš už sama budeš chcieť ísť domov,ale samozrejme,že ak niečo sa im nebude zdať ,alebo ty budeš mať pocit,že by si tam radšej ostala o deň dlhšie nebude s tým problém:-)

Zuleko

Dakovna
Ak nechceš ,aby sa manžel vracal domov,tak pozri niejake ubytko blízko chirmedu,určite niečo nájdeš,dokonca sa mi zdá,že aj chirmed ponúka niejake ubytovanie,keď su napríklad pacientky z veľkej diaľky a chcú ostať aspoň týždeň v ke,tak myslím,že majú v ponuke niejaký penzión alebo niečo také.skús sa ich opýtať no niesom si istá.A z Chirmedu ťa pustia na druhý deň domov ráno o 9-10 ak všetko bude OK.

Vladka19
Jééj Vladka ahoj:-))Ja tu chodím a viac menej pravidelne čítam,len neprispievam až tak len z času na čas:-)))Prská sú v poriadku,no krčia na mňa,žeby chceli byť väčšie:-))))Takže ja sa nebránim,už som bola na takej mini konzultačke ohľadom veľkosti a tak v rámci aj kontroly týchto prsiek,tak predbežne sme sa dohodli na opku na budúci rok február-marec.-)Tak zatiaľ ma držia tie väčšie prsia tak uvidíme:-))

Bianca1236

dakovna ja som nebola v chirmede operovana, ale keby byvam blizsie tak urcite tam idem. ja som len ich fanusik :)