Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

daisinka, dakovna
vsak na papiery od chirmedu nemate napisane ,ze idete na augmentaciu , len ze OP v celkovej anesteze a ake vysetrenia vyzaduju...niektori lekari ked pocuju ze plastika prs tak hned to vyuziju a daju si zaplatit, treba si daco vymysliet...ja som povedala obvodnej ze mi idu hrcky z prs vybrat/co je aj pravda/ a na nic sa uz nepytala, zobrali krv a dovi...

Daisynka

dakovna

ked si ich das v chirmede tak potom pojdes na operaciu ako druha ale nemusis behat po doktoroch v Za ja som si bola vybavovat predoperacne tiez u nas a bude ma to stat 60 eur takze neviem.......ja vobec neviem aky mam narok ci mi to mozu az takto spoplatnit na co si potom platime to debilne zdravotne poistenie ???

nelinka22887

davidoff

ok pozriem ked ich tam Baska da, som rada ze sa mas ok :) a co bolo horsie prsia ci nos??? :D ja chcem najprv nos, prsia necham teraz tak dam az po detoch ... ale nos si dam ale bojim sa hrozneeeeeeeeeeee, najviac bolesti a toho ze nebudem moct dychat, hm neviem si to ani predstavit ....ta obdivujem

davidoff

nelinka22887

ahoj :) Super sa mám, ďakujem za opýtanie, ani neviem že som bola na OP-ke. Včer večer som posielala fotky do galérky aj prsia po dvoch týždnoch aj nos. Je síce ešte opuchnutý vidno to aj na fotke, ale aj tak je rozdiel pekne viditeľný :) Potom keď odpuchne úplne tak pošlem znova :))

dakovna

leus,
80€ predoperacne v KE? No, to je dost. To radsej vybavim v ZA :)
janica25,
ja ked som tam volala, tiez mi dali termin najskor 10. nov ale to mi nevyhovuje. Chcela som ist 18. nov. ale v ten den tam Dr. Kacmar nie je. Tak som spytala, ci sa da 16. nov. a slo to. Najskor chcela ma dat rano na 8:00 ale som povedala, ze som zo ZA a ze prosim radsej na obed. Tak sme dohodli na 11:30. Vsak skus tam zavolat a dohodnut tiez tak, mozme ist spolu. Opku chcem na koniec janura, alebo zaciatok februara. Tiez sa mozme dohodnut... :)

janica25

dakovna
ahoj ja som tam volala dali mi termin na 10.11. 10,45 len s tym ze im to este upresnim a dam vediet ze ci mi to vyhovuje.Len u mna bude problem ze musim si pockat este 3mesiace na operacku lebo som 3mesiace co nekojim a min. hranica je 6mesiacov po kojeni aby operovali.A ty mas kedy termin?Kedy by si chcela ist vsak by sme aj mohli ist spolu len ja najblizsie budem operovana az teda koniec januara zaciatok februara.Ved na konzultacke by som sa s nimi dohodla.