Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

jazz24

presne ako píšeš. Samé tie zlé skúsenosti sa stali v Thajsku, v Austrálii a na kadejakých ostrovoch. A ten aquamid je rozdiel či si ho objednajú niekde cez net, alebo ho pichá priamo doktor Červeň a isto ho poskytuje farmaceutikum, ktoré má na vydávanie aquamidu povolenie.

Bianca1236

davidoff krasa :) prsia vyzeraju akoby tam boli odjakziva :D a nos sa tiez vydaril, super :) musis byt stastna ako blcha :D

jazz24

davidoff

supééér sa vydaril noštek:))krásne prirodzený je už teraz! Ešte ked to všetko odpuchne tak parááda:)už sa teším na ten môj, ked teba vidím:) Ja Ti pošlem moj raťafák na mail, že čo povieš, len musím počkať na priateľa ked príde z roboty, aby ma cvakol:) inak aj ja som rozmýšlala nad aquamidom, ja mám teraz kyselinu, ale len úplne máličko 0,33 ml, ale mám na puse takú malilinkú hrčku z nej..a na to putovanie aquamidu z miesta na miesto si sa ho nepýtala?Lebo ja som počula, že to sa stalo v prípadoch ked si kúpili aquamid bud cez internet, alebo si to dávali robiť u doktora hocikde ked boli na dovolenke a nemali žiadne referencie a pracovali tam z lacným a nekvalitným materiálom..neviem..si myslím, že keby to bolo nebezpečné by to taký PÁN DOKTOR ako je ten náš nerobil..a tiež asi tá látka prechádza inováciou a vývojom..Inak Ty ako si to všetko tak super zvládala ,že odpadávam..budem si brať z teba príklad!!:)

monny3

lucy 1990
chcem sa ta opytat co si si davala zvecovat peru ci to je na stalo a ci to casom netreba vymenit? ja som rozmyslala zvecit tukom ale zda sa mi to komlikovane,si spokojna?a kolko si prosim ta platila? 18.11. idem na konzultaciu k cervenovi chcem sa ho opytat aj na pery co by mi poradil a chcem mat aj informacie z pravej ruky.

davidoff

Lucy1990

ďakujem Ti veľmi pekne. Som absolutne spokojná, môj doktor mi veľmi pomohol aj s tým nosom veľmi, konečne mám lepšie sebavedomie a odpisovala som Ti na Tvoj e-mail, teším sa na Tvoje fotky že mi pošleš :)

Lucy1990

davidoff

Krasne prsicka aj nosik, skvela praca, musis byt spokojna :-) inak poslala som ti mail, pytala si sa na zvacsenie pier, ja som bola v 2009 u Minarovjecha na zvacseni hornej pery Permalipom, je to tiez silikonovy implantat, ale len taky malicky a velmi prirodzene vyzerajuci ;-)