Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monny3

davidof
prosim ta chcela by som vediet ci ti niekto
odporucil aqamid podla coho si sa rozhodla aj vies aky je rodiel co ma lucyy? a este k prsiam tiez rozmyslam nad 350 to zodboveda tri a polkam?s velkostou si spokojna?

Nela111

nelinka22887

Ak naozaj velmi chces rhinoplastiku, tak sa neboj, prezijes! :)) Mne nos robil dr. Cerven uz davno, 7 rokov dozadu.. A teda pravdupovediac neprezivala som to tak v pohode ako niektore baby tu, co im dr. robil nos, mna nos po opke dost bolel (a nielen nos). Ale tych par dni bolesti ti za to stoji. Vzhlad nosa dost zmenit celkovy vyzor tvare, samozrejme k lepsiemu! :)

rita149

ahojte, prosim o radu! 4.11.2011 mam v BB u Mudr.Červena konzultácie, ked sa tam nemôžem dostavit, neviete ako sa to rieši? neviem sa tam dovolat, a tiež sa bojim aby mi nahradny termin nedali o 2 mesiace prinajlepšom na 26.4.2012 mam naplanovanu opku. Ak viete ako sa to riešie, prosiiim o radu, Dakujem

ciaobella

baby,ktore mate cas ,napisete mi mailovu adresu bo by som sa chcela nejake veci popytat,tie co mate po opke prosim

ciaobella

baby,ktore mate cas ,napisete mi mailovu adresu bo by som sa chcela nejake veci popytat,tie co mate po opke prosim

ciaobella

Lucy1990

monny3

To je na stalo, je to taky pasik silikonovy, su 3 velkosti, ja mam stredny. Ked nepoviem, tak nikoho nenapadne ze ta pera nie je moja. Ja som mala spodnu peru vzdy velku, tak som k nej chcela aj hornu plnsiu. Robi sa to tak, ze trosku narezu kutiky a cez ne ti pretiahnu ten silikon. Hojilo sa mi to asi 5 dni, postupne to odpuchalo. Po 2 dnoch som mala este kacaciu, ale potom to uz bolo super. Platila som tusim do 500 eur. A super je, ze ked sa ti to uz nebude pacit, tak sa da vybrat.