Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelinka22887

Nela111

ak by si mohla mi poslat fotky tvojho nosa bola by som ti vdacna, ak nejake foto mas pred a po

8mimianka8@azet.sk

nelinka22887

Nela111

no len ja som taky bojko že až :((( ja ked som prechladnuta mam muky ked sa mi zapcha nos vies toho sa bojim najviac

nelinka22887

Dobré ránko :)

Davidoff

megaaaaaaa peckaaaaaa si , aj vtedy si bola ale teraz ešte viac :))))) paráda, das mi tvoj mail????chcem ti ked bude cas nieco napisať, dik

davidoff

monny3

aquamid mi odporučil môj plastický chirurg, ku ktorému chodím asi preto lebo s ním robí a s veľkosťou pŕs som spokojná, mám veľkosť 3, košíky teraz nosím 65C. Cena za prsia bola okolo 2500EUR

rita149

sevilia1 ahoj, ja by som potrebovala este pozdejsie asi, dam ti vediet tento tyžden napis mi tvoj email aby som ti tam napisala, ked budem vediet či možem ist na tvoj termin. Ďakujem zatial