Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

jankamichal ak ti kazal este nedavat dole tak si ju neper. oni su zvyknuti ze na prvej kontrole baby smrdkaju :) kedy mas tu kontrolu? to mi je luto ze ti vykuzlili male. ja som tiez chcela ine ako mam, mne sa strasne lubia take ake ma bianca003 alebo luxury...ale co uz. no ale u teba je to vec velkosti, to je dost blbe ze si chcela C a spravili ti mensie. u koho si to bola? sa mi nechce listovat :)

jankamichal

bianca1236 tak babule bianka mi uz na otazku o podprde odpovedala..som si to nasla az teraz..skoda,ze tu nie je nieco take,ze ked slovek odpise priamo vam to niekde neukazuje ..to je take naprd,ze ked tu nieste par dni tak musite citat tristo stran,m aby ste si nieco nasli...dakujem ti za odpoved tak to budem asi tak robit...len ma dr vystrasil,ze musim mat stal nieco..a ako si spavala v polo sede ci normalne na chrbte s jednym vankusom..ja spim tak normalne ale rano uz ma boli chrbat ako slak...a myslis,ze si mozesm podrprdu aj dnes pred tyzdenou kntrolou oprat tu podprdu ci radsej nie nech ma nevykarhaju..lebo smrdim sama sebe..som zvyknuta sa min jeden krat do dna sprchovat a toto je rpe mna hrozne..ale asi pre kazdu zenu

jankamichal

ahojte kocky
nebola som tu asi dva dni alebo kolko..ako sa mate???jaj viete co..ja mam nakoniec tie 285ml..ale mne sa zdaju byt male..mna doktor namotal na to,ze budem mat C a toto ani z daleka tak envyzera...urcite je to pri mojom zaklade co som ziadny nemala riadny rozdiel.ale uz som sa tak namotlaa na take prsia ako mala moja kamoska a teraz ako prsia mam pekne neozem povedat,ale cakala som trosku vacsie..v podstate som si ich ani emlaa kukat,ale nevydrzala som to a asom si ich kukla..zajtra idem na kontrolu po tyzdni..no a prsia sa vam este zmensia, ked odpuchnu jeden ani nemam opucnuty len pravy prsnik ano..alebo sa tak povediac trosku zvacsia ked nebudu uz v tej stahovacej podprde..ze nebudu take napevno..a ako je mozne ze mozete po 3 tyzdnoch nosit normalne podprdy a nam kazal doktor ju nonstop nosit 6 tyzdnov vsak sa zblaznim..
no a kupovali ste si aj nahradnu podprdu ci nie?lebo nam doktor ponukal,ale neviem asi is ju nebudem kupovat vsak som si kupila t uv tescu..ale neviem ci mi nebude velka lebo som si kupila 70/C na obvod ma tlaci trosku a na kosiky mi bude asi velka nakniec..ved to by nemalo vadit keby si ju dam kym sa mi tato stahovacka za hodku dve uschne ci???aj dnes by som si ju oprala ale asi vydrzim do kontroly zajtrajsej..co myslite???

janica25

Dakovna
tak ja tiez budem menit ten datum musim ho prehodit a najskor mi bude vyhovovat na december ta konzultacka ked si to zas nerozmyslim.Stale vaham chcem si uz dat spravit naraz aj nos a neviem ci na to je odbornik.
A chcem sa opytat:
Davidof ako casto si chodila po opke na kontroly?aj nos a prsia

janica25

baby chcem ist na opku ku Kacmarovi do Ke.Len chcela by som si dat zaroven urobit aj nos.Neviete mi povedat aku ma robotu co sa tyka nosa?

davidoff

nelinka22887

môj e-mail dominikamiartusova@azet.sk napíš :))

dakovna

veru pravdu máš, zmenilo ma to :)) som šťastná že existuje plast. chirurgia :)) pretože som konečne so sebou spokojná

Mery NR

a značku imlantátu si podľa čoho vyberáte? Je okrem ceny napr. rozdiel medzi Nagorom a Eurosilikonom? Tie lacnejšie sú menej kvalitné?
Jedna moja známa teraz bola u Červeňa na opke a hovorila, že má imploše, s ktorými môže už zomrieť. Fakt je na trhu už implantát, ktorý sa nemusí vymeniť po tých 15 rokoch?

manula

ciaobella,
kludne mi napis na tantara1@gmail.com :)

davidoff, jednym slovom UUUUZASNEEEEE..dokonala pracicka pana doktora ci uz ide o nostek alebo prsia...ine sa ani nedalo cakat pri nom a tvojom zaklade...perfekt, dokonale ..vsetky palce nahoruuuu :))))

drobec5

ahojte všetci, chcem sa opýtať...
chcem si dať zväčšiť prsia tak či by ste mi poradili nejakého dobrého plast.chirurga, no aby som dlho nečakala na opku, a aby som to nemala moc daleko, ja som z d.kubina...
dakujem krasne

dakovna

davidoff,
krasne prsia mas. Nieco take by som aj ja chcela, no z mojho nic zakladu, asi tazko bude nieco take mozne :(
Aj nos je super. Je zazrak, co dokaze plasticka chirurgia. Uplne to zmeni celu tvar, vsak?