jankamichal no skoda ze si nepockala. ja som doktorke vyvolavala pre kazdu blbost pred op, strasne som stresovala ci ma spravne pochopila ake chcem, a som si overovala co mi uz povedala..ale z konzultacii som chodila vzdy presvedcena ze ano vsetko super. ono je dolezite omrknut si toho kto ta bude rezat, ci ti je sympaticky atd. aby si mala doveru v doktora ze ano tento mi splni sny..
no ale hlavne ze ti ich krasne spravil, mozno po par rokoch sa das na vacsie :) uz budes zbehlejsia, dupnes si ze chces taky vysledok a dostanes ho :)
no neviem k tomu praniu, kazda by sme sa mali riadit pokynmi operatera, ale ak ti nerobi problem byt hodku v tej tesco podprde, tak si tu kompresku vyper. sa budes aj lepsie citit v cistom.
ja som prvy tyzden mala bandaze, to som teda riadne smrdela. to sa nedalo dat dole, na prvej kontrole po tyzdni mi to odstrihli a narvali ma do podprdy vystlanej vatou. ako plysaka :) a to som si tiez tyzden nedavala dole no a na tretej kontrole uz mi dovolila sprchu, tak to bola ulava velika od smradu. uteraky pod pazuchy som pouzivala, ale nedalo sa mi dvihnut lakte tak to neslo poriadne umyt. no proste kazdy dr inak kaze pooperacnu starostlivost