Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

jankamichal no skoda ze si nepockala. ja som doktorke vyvolavala pre kazdu blbost pred op, strasne som stresovala ci ma spravne pochopila ake chcem, a som si overovala co mi uz povedala..ale z konzultacii som chodila vzdy presvedcena ze ano vsetko super. ono je dolezite omrknut si toho kto ta bude rezat, ci ti je sympaticky atd. aby si mala doveru v doktora ze ano tento mi splni sny..
no ale hlavne ze ti ich krasne spravil, mozno po par rokoch sa das na vacsie :) uz budes zbehlejsia, dupnes si ze chces taky vysledok a dostanes ho :)
no neviem k tomu praniu, kazda by sme sa mali riadit pokynmi operatera, ale ak ti nerobi problem byt hodku v tej tesco podprde, tak si tu kompresku vyper. sa budes aj lepsie citit v cistom.
ja som prvy tyzden mala bandaze, to som teda riadne smrdela. to sa nedalo dat dole, na prvej kontrole po tyzdni mi to odstrihli a narvali ma do podprdy vystlanej vatou. ako plysaka :) a to som si tiez tyzden nedavala dole no a na tretej kontrole uz mi dovolila sprchu, tak to bola ulava velika od smradu. uteraky pod pazuchy som pouzivala, ale nedalo sa mi dvihnut lakte tak to neslo poriadne umyt. no proste kazdy dr inak kaze pooperacnu starostlivost

jankamichal

ingrid 05

no chod tam je super..doktor ocenas ktory ta bude operovat tak je tam len v stredu, lebo len kazdu stredu sa tam robia take opky..inak po konzultacii ta rychlo objednaju..je to super..mam anatomicke imp velkosti 285ml...ako kliniku vychvalujem do nebies..velmi pekne sa tam staraju,sestricky super..doktori nas chodili pozreat par krat anesteziolog..potom aj ocenas a csendes..takze super..a ked ti mam pravdu povedat,tak po opke som si vravela ja pi...na co som sa to dala zase koza blazniva..ale potom je to lenpsie..este ten druhy den doma bol horsie ale potom kazdym dnom citis zmenu..ja som na treti den uz nedavala nic od bolesti len vecer flector preistotu..a hlavne nebud aktivna ako ja..ja som sa v den opky sama posadila,behala a tak a vecer som mala pravy cicik taky napuchnuty a tvrdy ze dovi a noc bola potom hrozna..takze len rob co ti hovoria a bude dobre..

ingrid 05

jankamichal
...tiež sa chystám na kozultáciu v LV ... ale zbieram odvahu... smiem sa opýtať,alé máš implantáty? sú okruhlé alebo slzičkové? a bolí to veľmi? ja sa najviac bojím bolesti...

ingrid 05

jankamichal
...tiež sa chystám na kozultáciu v LV ... ale zbieram odvahu... smiem sa opýtať,alé máš implantáty? sú okruhlé alebo slzičkové? a bolí to veľmi? ja sa najviac bojím bolesti...

janica25

Zvazujem este dr. Marsala v Trnave to by som mala kusok.Su dobre referencie na nosy ale neviem ako robi prsia.
Nemate s nim niektora skusenos.Prosim,prosim

janica25

Dievcence ako casto po opke sa chodi na kontroly?
daisinka
ahoj na ja chcem ist k nemu a som az z piestan takze riadna dialka uvidime ako to prezijem vlakom.Chcem ist Icckom to trva neako 3hod40min.Je to dost ale to ma bude cakat asi az zaciatkom februara skor sa mi neda.Chcem si uz dat naraz nos aj prsia.No uvidime ako zvladnem po tom tie dalsie kontroly.To daleke dochhadzanie a este pri mojim dvoch malickych detoch 6mesacne a 2rocne.

jankamichal

bianca1236
boze ale ja smrdim ako dva tchory..proste uz odpadavam z toho..bala som sa davat si nejaky antip. a ja sa dost potim pouzivam na to aj driclor z lekarne..len som si h odlho nedavala ja koza...po nom sa nepotim vobec...no ako prska su krasne velmi pekne spravene musim pochvalit doktora..vsak som chcela poslat aj fotky do galerky ale nechce ma posluchat pc a neviem to sem supnut a poslat mailom..a druhy pc mam u mamci v praci..no len ide o to,ze ja som bola v leviciach v mediklinik a operoval ma ocenas..velmi dobry, mily doktor bola som velmi spokojna..ale konzultaciu mi robil iny doktor a on asi nie je plasticky neviem..lebo on toto nerobi tieto opky..a tento druhy mi povedal,ze z 260ml budem mat stredne C a ze viac ako 285ml sa mi neda dat lebo by sa mi mohli porobit strie..ale co som kukala,tak maju baby aj 300ml aj viac a v pohodke..no a tento ocenas c osom ho videla prvy krat 5 min pred opkou,tak povedal,ze 260ml urcite nebudee davat lebo m izaniknu a 285ml som mala este objednane..tak ze z toho budem mat take B..ale neviem ci silne ci len tak stredne..ak ovravim klinika super, starostlivot sme mali nadstandartnu musim povedat..doktori mily..len ked by som mohla vratit cas by som sla na konzultaciu v stredu,lebo len vtedy tam byva ocenas..ale tak napr ciciky tiez bola u toho druheo dr a ta ma krasne prska..mam ich pekne, je to rozdiel..len uz som sa namotala na vacsie tak je trosku sklamanie..ale tak uvidim ked dam dole tuto stahovacku, a pekne sa mi ulozia to bude zase ine..uvidim v normaln podrpde..no a ty si si kedy fotila prska,??a tebe dovolil kedy davat dole podprdu?

Daisynka

Drobec 5

Ahoj ja idem do Ke do Chirmedu ku Kačmarovi a mam to celkom aj dialku ja som od Ziliny ale pisu tu baby co tam cestovali tusim uz aj z Piestan a tak. Je to fakt mily ludsky chirurg ama super pristup. Ja mam operaciu 10.11 mala som mat 7.11 ale dnes mi volali ze im prislo nieco surne co si musi DR vybavit a ze by musel hned po op odist tak sme to o tie tri dni radsej posunuli nech on nieje v strese. Ale mam z neho super pocity takze sa nebojim k nemu pod skalpel :)))