Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ingrid 05

jankamichal

preto ja rozmýšľam nad operáciou až keď budú jarné prázdniny vo februári... pošlem muža s malou niekam do hôr a ja môžem oddychovať... a konzultácia môže byť aj bez určenia termínu na operáciu? alebo sa tam hneď určí termín...

jankamichal

ingrid 05

vidis este aj to no prisla som tam rano o deviatej v stredu a vo stvrtok nas rano o deviate pustali domov..ja mam 1,3 rocnu dcerku doma,takze sme ju dali mojej mamine nech je tam a doniesli ju v nedelu..predstaj len tie prve dva, tri dni su najhorsie..a nemozem ju vraj dvihat dva mesiace mi dr povedal..takze neviem ako to idem vsetko zvladat..teraz ma priatel dovolenku..no dalsi tyzden ide do ciech, takze budem u nasich s malou..a potom musim byt stale s niekym, lebo mala sa rada vlaci na rukacha a ja ju nemozem dvihat vobec..a vies ako aj do posteilky a tak to nejde len tak..takze tiez est neviem persne ako si to vsetko budem zariadovat..no musim postupne

jankamichal

ingrid 05

este som ti zabudla napisat..podrdu ti daju tam..no ta ti ostava potom sa nas este pytali ked sme odchadzali ze ci si nechceme este jednu dokupit ze ked si tuto budeme prat,tak nech si zatial na vymenu obleceme druhu...ale ja si nebudem kupovat..bud si dam podprdu co som si v tescu kupila..alebo si nedam ziadnu..operem ju..zabalim do uteraka, postupam po nej a dam pri ohrievac a bude za chvilu sucha...no a zaloha sa plati na mieste bud kartou alebo peniazmi 300eur..a est aj konzultacia to som zabudla 14eur..ale my sme mali len jednu kartu kde sme nemali uz tolko prasulov,tak sme to mali zaplatit do 4 dni tych 300eur..a opku potopm mozes platit kartou alebo peniazmi a to az ked ta budu prepustat
a ta druha nahradna podprda neviem kolko stoji

ingrid 05

jankamichal

... a domov ťa kedy pustili? ja sa len bojí, že keď prídem domov, moje dieťa ma začne objímať a ja sa zbláznim od bolesti...

jankamichal

ingrid 05

no tak ja som vela citala o okruhlych takze som myslela,ze take budem mat..tak som ratala s tou sumou 2000€ aj som si tam volala ci ceny na stranke sedia a ze ano sedia..lenze doktor povedal,ze okruhly by sa mi nehodil..takze som si dala anatomicky..no a rozpraval mi o jednych..lenze tie stali 3000€ a tolko korun som uz nemala na to..tak som si potom vybrala z tej znaky ako su okruhle za 2000 tak anatomicke su z a2600€ v ratane vsetkeho.. len ja som este platila u internistky mojej 17€ za predoperacne vyset. na mieste platis este 16eur za anesteziol. vysetr. a potom lieky co ti napisu tak za wobenzym a flector sme platili este 19€ no a ja som zaklopala na ordinaciu co som asi mala klopat hned na tu lozkovu cast neviem..a tak mi zobrali krv a za to som platila este 12€ aj ked nevedeli naco mi ju vlastne brali..a ciciky bola so mnou len isla skor a jej krv nebrali.tak ona asi klopala rovno na lozkovu cast neviem..no a cesta hore dole stale,pyzamo a tak..spolu cca 2700€ vsetko..a tu nocnu koselu som ani nepotrebovala..lebo som si ju len obliekla ked som tam prisla na sale som si ju vyzliekla a od vtedy som ju na sebe nemala..takze ak tak si kludne zober nejaku manzelovu koselu alebo co..lebo to asi aj tak nebudes potrebovat..jedine ak doma..ale ja ani doma nic nemam len tu podprdu a ked tak zupan...takze ked tak sa riadn epotom na to popytaj kde mas klopat ked pojdes na prijem..a ak sa bojis tak si vypytaj nejaky oblbovak pred opkou..viesm,ze ciciky dali nieco a oan si ani nepamatala ako dosla na salu..taku naladovku jej dali...mne nedali nic,ja som si nepytala..tak si pamatam vsetko ako ma merali, ako som sla na salu,lahla na stol a potom mi vsetko pekne vysvetlili ze co idu robit a kedy zaspim..taku vonavu masku mi dali :) ako super..a potom si nepamatam nic len to ako som sa prebrala na posteli..sestricka dosla pohladkala ma..no proste SUPER :)

jankamichal

bianca1236

no tak to si mala riadne teda..a kde ta operovali?kolko si platila?nam dali hned na sale tu podprdu a v nej sme od vtedy..zajtra mame po tyzdni kontrolu a potom zase po tyzdni to nam vyberu stehy a potom je dobrovolna kontrola o 2-3 mesiace kde nas pofotia..a daju nam fotky pred a po...ale ze podprdu mame nosit stale po dobu 6 tyzdnov, sprchovat sa mozme po 2 tyzdnoch cele..jaj uz sa tesim na spanie ked sa budem moct aspon na bok prevalit..lebo som bola zvyknuta na bruchu spavat..a od coho zavisi kedy sa mozes pervratit ako je tebe dobre ci ako ti povie lekar???a ako si sa starala o rany potom???ja by som si tak napustila vanu a vykotila sa do nej..ale asi nebudem moct este dost dlho nech sa mi rany nerozmocia,ze?a preco si mala v podrpde vatu?to mali vsetky tak ako ty,ktore sa operovali na rovnakom mieste?

davidoff

janica25

na kontroly som chodila takto: Po 4 dňoch som išla na vyberanie tamponády, potom po 11-tich dňoch som išla na vyberanie štichov z pod pazuchy aj v nose som mala 2 štichy a dali mi dolu aj dlahu z nosa a teraz idem po mesiaci až 25.11.

ingrid 05

jankamichal

... a čo sa týka tých cien? sú to konečné ceny na ich stránke? a podprda sa tam dá kúpiť? keď ťa v stredu robili, kedy ťa pustili domov?