Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

jankamichal mna operovala dr. jezovitova v pezinku v IEM. platila som 3300€, v cene bola aj modelacia. vatu som mala koli tolkym rezom, aby som mala makucko. nemyslim zeby to inde davali, ale ja si pochvalujem, aspon ma nedrazdili bradavky. no do vane som sa nalozila aj skor nez som sa mohla sprchovat, aspon zadok namocit :) voda len po pas, aby sa podprda nezmacala. len dostat sa z vane bol problem. bez pouzitia ruk :D neboj dva tyzdne ti ubehnu ako voda, potom sa osprchujes :) na rany si mazem contraktubex, ma znizovat tvorbu jazvoveho tkaniva. no a k tomu spanku, ani som sa nepytala dr. od tretieho tyzdna som uz nemohla vydrzat na chrbte, tak som sa jemne zacala naklanat na menej bolavu stranu, iba pokial ma telo pustilo. neskutocne to pomohlo chrbtu. ja som tiez bola zvyknuta na spanok na bruchu, chyba mi to :( teraz uz spavam tak na 3/4 obratena na brucho, ale bojim sa ich zalahnut.

ciciky

ingrid 05
ajoj ja som partacka jankamichal:)
tak ti poviem,ze treba ist uz ked uvazujes nad tým nedaj sa nikym ovplyvnovat atreba ist porozpravte sa a ako ja som isla s tym ze sak termin zavolam dotatcne tak budes aj ty myslim,to uz ked si tam tak termin mas isty:))) ale to je super:)

ingrid 05

ciciky aj jankamichal

ďakujem za podporu a povzbudenie... a v lete už nebudem musieť nosiť vypchatú plavkovú podprdu :)

jankamichal

ciciky..inak uz si zistila aky mame profil???nasl asom v galerke na strane 3 martinaLO ta ma krasne prsia ama len o 5ml viac ako ja..ale ja asi nemam vysoky profil..keby mam aspon take ako ona to by bolo super..

ciciky

jankamichal :)
ja som sa dnes prvy krat postavila:)) tak sa tesim uz bolo na case uz som stresovala tak ale uz mam dost toho smrdim si furt obocie ako brežnev :)naco nam tolko flectoru vypisali?:D asi na zadok lebo zadok ma boliiiiiii:)a uz je menej opuchnutý?

ciciky

hajde fb:)))janka michal
a ingrid 05 ako jankmichal pise odporucam velmi lv
ja osm namieru spokojná:) lenked ich takpozerammala som sa predsa dat nahovorit na vacsie:D ja mam anatom.390 ml,ale tak najednej straneked buedem mat baby tak ich nebudem nosit na brusku :)) dokotri skvelí staraju sa..
a ako jankamichal pise..ceny su rozne..rozne znacky rozne velkosti..
Ale aj tak to stiji za to vydrzat to!!!