Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

vladka19
Neviem, bavili sme sa, ze pokial by tie prsia ostali take povolene, tak by mi to trochu stiahol, ale ze to by sa dalo urobit aj v PK, ze to nie je narocny zakrok. Okolo bradavky sme sa bavili ze to robi velmi nerad, lebo po case sa to vrasni. Ja nosim teraz podprdu 75C, ale je mi trosku volnejsia, tak asi take vacsie B. Pocas tehu som mala 75 E ;-) take bomby. A bavili sme sa o anatomickom 515 ml implosi. Ty mas anatomy alebo gulate? Mne sa omnoho viac pacia gulate, tak sa posnazim za ne este zalobovat :-D

diamond26

Babeny potrebujem surne poradit!..V sobotu idem na Halloween party a potrebujem si dat na seba vystuzenu podprdu ktora mi podvihne prsia a urobi medzi nimi aspon troska medzierku :)v Nedelu to budu 2 mesiace po opke myslite ze si ju mozem obliect na jednu noc ??

ingrid 05

vladka19

... ja som nemohla brať žiadnu HAK, vnútromaternicové teliesko mi doktorka neodporučila nakoľko som po konizácii... vyriešila som to sterilizáciou a mám pokoj... mám dve deti a viac sme už nechceli

davidoff

Baby vyskúšajte ten krúžok, aj ja ho mám 3 týždne s krúžkom, týždeň bez krúžka, takto to funguje a menštruáciu mám odkedy mám tento krúžok pravidelne. Keď ju chcem oddialiť, jednoducho si krúžok vyberiem o 3 dni neskôr. Aj teraz ideme na svadbu, tak si ho nevyberem vo štvrtok ale v nedeľu a je to :)

Daisynka

vladka 19

ja uz som tiez poskusala ale najviac mi sedi Yadine antikoncepcia mala som uz aj Yaz z tej som sa cela vyhadzala a bola aj drahsia a lekarka ma strasne presviedcala ze je uzasna aj nejaku za 300 korun som mala a z nej mi nic nebolo ani som nepribrala len neviem nazov ale nie vzdy vsetko najdrahsie je aj najlepsie.A mala som uz aj naplaste Evra ale to mi liezlo na nervy lebo sa okolo tohozachytavali chĺpky od oblecenia a ked som bola na dofci tak mi to vobec nedrzalo :( chcem skusit ten antikoncepcny kruzok...

Mery NR

Lucy1990,
u Červeňa majú najbližší termín voľný v júly :-( ja som chcela prsia tiež do leta, ale dostala som termín na sept.2012, alebo na júl keď chcem, ale to som odmietla.

ciaobella

Nella 111

Ako mne sa moje prsia pacia,tvar a vsetko,len nie velkost :(
Akurat som na ceste do Ba cize ti miery pod nenapisem,ale cez 87cm a podprda 75B

Lucy1990

vladka19
Nie, k nemu uz nepojdem, nebola som s nim ako s doktorom spokojna. Idem ku doktorovi Cervenovi, vo februari mam 2. konzultaciu, lebo si mysli, ze este sa mi tie prsia upravia, to budem mat 7 mesiacov po kojeni a potom ma niekde dufam pichne este do leta, ak nebude miesto, tak mam termin september 2012..

Lucy1990

vladka19

Robil mi ju Minarovjech na Nobelovej v Estetic clinic. No a presne ako hovoris, tie prsia sa nenormalne znicia pri kojeni :-( my uz dalsie babo neplanujeme...