Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

veru baby neváhajte, ak chcete dať spraviť naraz prsia aj nos a je to možné, dajte si. Nos vôbec nebolí, prsia sa dajú zvládnuť tiež v pohode. Ja som ani nevedela popri prsiach že mám operovaný aj nos, absolutne žiadna bolesť nosa. Nemusíte absolvovať znova predoperačné vyšetrenia, ak niekomu ide o peniaze, tak aj ušetrí. Ja som napr. ušetrila 330 EUR za anestézu a 125EUR za lôžko a ešte 40EUR za predoperačné, takže spolu 500 EUR :) A hocikedy by som išla do toho znovu :))

dakovna

janica25,
a ides teda do KE ku Dr. Kacmarovi??
Ak zvazujes si dat naraz spravit aj nos, tak nevahaj. Odbijes jednym razom a mas pokoj. Vsak na konzultacke Ti povie co a ako, budes mudrejsia.
Ja idem na konzultacku k nemu toho 16. novembra. Sama som zvedava, aky bude a co povie.

Bianca1236

yiyi a naco nam to je?
ahojte baby. mam otazku na tie co ste dlhsie po-uz ste spadli? alebo mali nehodu, alebo sa inak vam podarilo "ohrozit" prsia? nechcem to privolavat, to nie :) len by ma zaujimalo aku maju odolnost. jasne ze neplanujem padat rovno na ne...ale pri sporte sa zraneniam clovek nevyhne, tak ma to zaujima. aby ked sa mi nieco stane tak nech to neberiem na lahku vahu, ze to nic nebolo a nejaku komplikaciu si sposobim

manula

diamond,
musis sa riadit pokynmi svojho doktora, co ti on povedal, kedy budes moct nosit? Lebo kazdy dava ine instrukcie..ja nosim este nevystuzene s kosticou a aj tak to v tricku vyzera akoby som mala push up efekt :)

nelinka22887

Diamond

moja segra po mesiaci nosila normalne pordprdy push up aj vystuzene aj s kosticami prisia ma krasne a po 4 rokoch mozem povedat ze uplne zmakli na nepoznanie od svojich ale ona nemala ziadne hej ze 0 uplne, prsia sa jej tym nosenim pekne vytvarovali ze ziadna brutalna medzera ale krasne pri sebe ako prirodezene