Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pupavka007

leus

... u nás väčšinou navrhujú anatomické, nebola som na konzultačke som ešte nebola...ale ja tak by som chcela poradiť od vás, ktoré a prečo...ĎAKUJEM :)

saskasok

Mery NR

no ved to uz len pri zakladnych veciach-vybrat z postielky,do postielky,do kocika atd.Mala ma 18 mesiacov teraz a ma 11 kg.A ked to bude OP pred letom tak mala bude trpiet so mnou ze nemozme ist nikam k vode

666_martinka

caute baby:)
prave som prisla z konzultacie a mam termin na 19.12 :))) juchuuuu sa tesiiiiiiiiiiiiiim!!!!!:))))

Mery NR

saskasok,
to by aj mňa zaujímalo. ja mám ísť k Červeňovi 12.sept.2012 a môj malý bude mať vtedy len 14 mesiacov. S tým zdvíhaním to bude problém, lebo ho budem musieť ešte určite sem tam poľúbkať na rukách :-( a po opke sa neodporúča tuším 8 týždňov nič ťažké zdvíhať.
už som sa tu raz aj ja pýtala báb maminiek po akom čase zdvihli svoje deti prvý krát na ruky,ale neodpovedali :-(

saskasok

Ahojte baby,aj ja mam dilemu,mam termin OP zvacsenie prs u Dr. Cervena 25.6.2012 a bojim sa,lebo mam 1,5 rocnu dcerku že ako to s nou budem zvladat,lebo to ze ju nebudem dvihat je pre mna nepredstavitelne.Rozmyslala som aj nad tym ze si dam termin OP na september,lebo ak mam mat OP v juni asi sa v lete nebudem moct s malou kupat v bazene.Ake mate skusenosti vy? Dakujem