Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

martinka,
aj ja mam 400ml okruhle :) a som nizka a nie je to vobec vela ...ale nie som vychudnuta..tak normalne stavana :D a preco nevies este ci pod zlazu alebo sval, ked chces este kojit tak asi treba pod sval, ci uz mas po detoch?

666_martinka

manula,
ja idem dr. Marsalovi v TT. som u neho bola uz 2x a som so vsetkym maximalne spokojna. Ja mam okruhle, 400ml, este nie som rozhodnuta ci pod sval alebo pod zlazu. Mala by som mat take akurat 3-jky prsia lebo ja som vysoka tak 400 ze bude tak akurat...lebo sa mi to najprv zdalo vela

manula

diamond,
ty stale vymyslas len :)))) ja som mala na halloween party vystrih jak fras a s obycajnou podprdou a chlapi mi len tam cumeli a to som ani push up nemala :)))no opticky v tom mojom oblecku vyzerali vraj obrovsky :D :D :D a skutocnost je uplne ina .)

manula

pupavka007,
to ake budes mat silikony nechaj na doktora, oni to maju v oku a podla tvojho tvaru prs, rozhodnu, v tomto ti moc neporadime, kazdej sa paci nieco ine, vravi sa,ze ked chces mat plny vrsok vol gulate a ked vyplneny spodok anatomicke..zalezi aj od tvojej postavy vsetko..takze porad sa s lekarom, to bude najlepsie a potom to tu mozme rozoberat :) ved posli fotku fo galerky a budeme aj my mudrejsie aj ty si tam mozes popozerat co a ako, to velmi pomohlo uz vela dievcatam aj pri vybere chirurga...

saskasok, no musis sa rozhodnut co je dolezitejsie pre teba, chces nieco podstupit a s tym su spojene aj urcite negativa, ktore musis sama posudit, ale mesiac po operacii nevidim problem s kupanim sa aj ked neviem ako je to s plavanim,ale cvachtat sa vo vodicke s malou by nemal byt problem a opku mas az za skoro 8 mesiacov, to uz tak na ruky brat nebudes, ja mam skoro dva mesiace od operacie a uz bravam maleho v pohode ked treba a ma tri roky skoro,ale su situacie,kedy ho zdvihnut proste musim, aj ked nevlacim ho na rukach..a robim to uz tak urcite aj mesiac ,ale opatrne samozrejme, tak ako ma telo pusti,keby to bolelo alebo nieco , tak to nerobim..ale september by bol na opku vhodnejsi, aj ja som preto sla v septembri a hlavne nebolo teplo velke..a to sa tie pooperacne stavy omnoho lahsie zvladaju :)

diamond26

nelinka,manula

Obliekam si saty s vystrihom tak si potrebujem dat podprdu na seba aby mi tie prsia este viac podvihla a dala blizsie k sebe..uz su mäkksie ale aj tak to nie je este ono :)..Tak snad sa mi snimi nic nestane po jednej noci :)..ja este stale nosim sportovu podprdu aj ked uz nemusim ale zvykla som si :)

pupavka007

v LV... ja mám aj predstvu akoby by mali vyzerať, len neviem aké sú použité silikóny... aj by som vložila obrázok, len neviem kam :(