Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

martinka,
musis poslat svoju fotku prs PRED samozrejme bez tvare na mail baskabahnova@centrum.sk a barborka ti da tvoju fotku do galerie a posle ti heslo do galerie a nezabudni napisat do mailu svoj nick...

Ja som predtym mala asi slabe A, nosila som sice A aj B podprdy,ale vsetko mi bolo velke, vypchate museli byt riadne..ved potom uvidis v galerke..mala som asi 82 cez prsia , teraz mam 90-91 :)ty mas asi vacsia zaklad a so 400ml budes mat aj D :)))

davidoff

na vstup do galerky posli svoje foto prs (bez hlavy) na meil baskabahnova@centrum.sk príde Ti prihlasovacie meno aj heslo

diamond26

manula

:)Ja tu podprdu potrebujem nie kvoli tomu aby som si ich zvacsila..ale kvoli tomu aby som si ich dala blizsie k sebe a vytvorila tam taku mini medzierku :D mohla by som ist aj bez podprdy alebo mam taku sexi cipkovanu bezkosticovu co som si kupila ale to by mi neurobilo tu medzierku..tak to nechcem :D ved noc ma nezabije..dufam :) A ty si kedy bola na Halloween party ?teraz niekedy ?..A ty mas asi vacsie prsia ako ja..ja mam vraj 80 B..take primerane k mojmu telu..predtym som mala nulky :D

666_martinka

manula

uvidim este:) a ako je to prosim ta s tou galeriou? a ty si mala predtym ake prsia? ja mam teraz take medzi A-B a chcela by som pekne C:) tak snad budu:) ako sa ja tesiiim:)))

manula

saskasok, nie je za co, na to tu sme a radime si navzajom v ramci moznosti, mne tu kocky tiez vela pomohli :) tak len oplacam :) ja som tiez ozelela dalsie leto bez dekoltu, lebo to bolo asi rozumnejsie..:)

manula

martinka,
boli vraj viac,ale dalo sa to uplne v pohodicke zvladnut :) cakala som ovela viac bolesti ,tak som bola milo prekvapena,ale je fakt, ze tym, ze vrcholo cvicia davaju pod zlazu...to ti musi lekar rozhodnut..co je pre teba vhodnejsie

saskasok

Manula
Dakujem za odpoved, ved je to na mne uz by som sa v lete rada kochala nad krasnym dekoltom ale pohodlnejsie to bude asi na jesen :))) musim tam brnknut Dakujem

666_martinka

a pod sval to neboli strasne? ja som niekde citala ze ked sa dava pod sval ze to viac boli...len tam je ese jedna vec ze ja cvicim na fitness a ze to je lepsie potom nad sval ked sa tak prilis zatazuje...no neviem...toto si este do decembra rozmyslim. kamoska ma pod zlazou a ma ich perfektne, uplne prirodzene nikdy by som nepovedala ze ma silikony

Bianca1236

666martinka daj si pod sval. nebudu tak trcat do sveta, sval ich pekne vytvaruje a navyse ti casom neovisnu tak ako ked su pod zlazou

666_martinka

manula,

ja mam 21 rokov deti nemam a v blizkej buducnosti sa ani nechystam mat:) no doktor chovoril ze v mojom pripade ako mam vyvinute tkanivo a neviem co ze je jedno ci tak alebo tak si to dam..ze o to to mam "horsie" ze mam na vyber lebo u niektorych pacientkach ze je lepsie jedna moznost len druha tak to spravi tak....ja si dam ale asi nad sval..ty mas ako? nemas foto inak? ci ako dostanem pristup do galerie?