Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

666_martinka

Bianca
no mne doktor povedal ze on po pazuchou nerobi ze su tam vacsie rizika, nemusi sa dat implantat presne na miesto kde chce a ine...ze on robi pod alebo okolo dvorca a ze kebyze chcem po pazuchou tak mi da kontakt na cervena ze on to robi...ale nerada by som isla inemu lebo tomuto doktorovi fakt doverujem...tak asi dam na neho...tak kamoska ma tak urobenu jazvu ze ju ma ako vlas..uplne super
no ja ked som si davala robit nos mi zakazli aktivitu na par tyzdnov aby sa neprekrvoval moc a neviem co..a natajnaka som doma robila brusaky:DD a zdrava som, ziva a nos je krasny:D
fuha tak to by som nechcela ze mi inde spravi ten rez..a tak nastastie ja tam nejaky zaklad mam tak je jasne kde je ta ryha...a ty u koho si bola na opke ak sa mozem opitat? ake boli prve dni?hrozne?

Bianca1236

666martinka nemas zac, toto forum ma pomahat babam co sa rozhoduju :) lepsie sa informovat pred ako po op :D
no ja som tiez kazdy den cvicila, a veru mi to chyba, brucho mi rastie ked nemozem cvicit poriadne :( planujem si zohnat osobneho trenera, ked budem uplne fit. ale na nohy sa dalo uz medzi prvym a druhym tyzdnom, take nasiroko drepy.
no a ja som nevahala ani chvilu ci pod sval alebo pod zlazu. viac komplikacii hrozi ked je pod zlazou. ale aj ako pises, sval pekne stlaci implantat takze velakrat aj baby co maju gulate vyzeraju akoby mali anatomy. pocula som aj take nazory, ze pod svalom to spravi "nepohyblive" prsia, to nie je pravda, mne uz pekne hopkaju :D
no a ten rez pazuchou robieva dr. cerven, neviem o inych. kazdopadne tvoj dr ti odporuci pre teba najvhodnejsi, mne sa zda ze ked su baby uplne ploche ze nemaju podprsnu ryhu, tak skoda rezat pod prsom. to sa nemusi dr trafit. v galerke jedna ma tak ze po op je rez mimo. ale cerven je odbornik, tak ak ides k nemu daj na jeho rady :) kazdej tu vykuzlil krasne prsia.

666_martinka

Bianka
dakujem za reakciu:)
to uz po 5 tyzdnoch si taka akcna?:) lebo ja sa trochu bojim toho ze dlho nebudem moct ist do fitka a to pre mna je hrozne nieco ked je clovek zvyknuty kazdy den:D
a vlastne vo vyzore je aky rozdiel? pod svalom a pod zlazou? ci rozdiel je len ten ze nad svalom mozu ovisnut? mne doktor hovoril ze ked je nejaka baba strasne chuducka a nema svoje prsia ziadne tak sa napriklad ze viac odporuca pod sval aby nebol tak videt ten implantat....
a este nieco:)
ja som strasne chcela rez pod pazuchou ale doktor mi povedal ze by mi radsej odporucil rez pod prsnikom...ako to mate baby? je ta jazva vidiet?

Mery NR

Saskasok,
Manula má pravdu, určite je lepšie operáciu naplánovať na jar-jeseň. Keď si predstavíš, že 6 týždňov v tých horúčavách musíš nosiť tú sťahovaciu podprdu :-( tá podprda by ťa aj obmedzovala napr. aj pri nosení tričiek, tielok, všade by ti trčala.. a čítala som tu, že sa niekoľko dní ani baby nemohli sprchovať, čo je pri 40 stupňových horúčavách nepredstaviteľné :-(
Ja som mala tiež na výber, či v júly alebo až v sept. a som rada, že som to dala na september. ešte jedno leto vydržím so slzičkami v očiach na kúpalisku

Mata221

adka_22

akoze wooow, parada uplna. totalna kocka si ;-) aj ja uz chceeem.
a to tak pekne po mesiaci vies zdvihnut ruky?

kedy vas to baby pustilo spravit si cop a tak?!

Bianca1236

666martinka no aj ja rada sportujem a celkovo cvicim odusu, aj jazdim na koni, a doktorka mi vravela ze to nebude problem ked budu pod sval. a ani nie je problem, som 5 tyzden po op a fungujem na 98%, este sa mam ale setrit.
a jajka555 tu spominala, ze chodi do fitka kam chodia aj fitnessky a maju silikony pod svalom, som sa pytala ci cvicia inak koli tomu, a ze nie normalne. snad sa tu zastavi a popise k tomu viac :)
a je pravda ze aj pod zlazou vyzeraju dobre, ale ja som videla valnu vacsinu ako sa casom tak skaredo zosunu dole a ostanu lopticky z nich :( tak snad to nebude pripad tvojej kamaratky.
no a ta bolest, musim uznat ze ked mi trhali osmicku bolelo to viac nez prsia :D a to ja som bojko, dva tyzdne pred odberom krvi som mala problemy so spankom :D

666_martinka

manula
D asi az nechcem:D no ja mam teraz cez prsia okolo 95:D ale preto lebo ja mam 180cm a mam sirsi hrudnik...sa bojim ze ked budem mat uplne velke tak bude cela taka velka posobit este ked som taka vysoka..ved uvidime..tak doktorovi doverujem, on to ma po tolkych pacientkach v oku...dufam:D

idem sa odfotit a poslat foto:)

manula

diamond, aj ja sa asi do siestich Bckovych zmestim a uplne v pohode, tak tie som si nechala , konecne to v nich je vyplnene ako ma byt :D

diamond26

manula

Ja sa nacpem aj do starych podprseniek :D lebo su to B-cka :D Kupovala som si aj predtym vacsie o dve cisla..lenze maloktora mi prilieha dobre na prsia..tie kostice su tam take cudne..tak ich asi vyplestim a len niektore si necham ktore mi ako tak sedia...

manula

diamond,
:))) jasne rozumiem, medzierku, tak vyskusaj..neviem ci mam vacsie tiez som mala asi nulky, teraz su mi dobre podprdy 75C, 80C a jednu mam aj D myslim ..:D