666martinka nemas zac, toto forum ma pomahat babam co sa rozhoduju :) lepsie sa informovat pred ako po op :D
no ja som tiez kazdy den cvicila, a veru mi to chyba, brucho mi rastie ked nemozem cvicit poriadne :( planujem si zohnat osobneho trenera, ked budem uplne fit. ale na nohy sa dalo uz medzi prvym a druhym tyzdnom, take nasiroko drepy.
no a ja som nevahala ani chvilu ci pod sval alebo pod zlazu. viac komplikacii hrozi ked je pod zlazou. ale aj ako pises, sval pekne stlaci implantat takze velakrat aj baby co maju gulate vyzeraju akoby mali anatomy. pocula som aj take nazory, ze pod svalom to spravi "nepohyblive" prsia, to nie je pravda, mne uz pekne hopkaju :D
no a ten rez pazuchou robieva dr. cerven, neviem o inych. kazdopadne tvoj dr ti odporuci pre teba najvhodnejsi, mne sa zda ze ked su baby uplne ploche ze nemaju podprsnu ryhu, tak skoda rezat pod prsom. to sa nemusi dr trafit. v galerke jedna ma tak ze po op je rez mimo. ale cerven je odbornik, tak ak ides k nemu daj na jeho rady :) kazdej tu vykuzlil krasne prsia.