Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

janica25
Druhu (malu) uz nekojis? Pytam sa preto, ze ako presne je to s opkou po kojeni, kolko treba pockat, lebo vsade sa hovori inak, ze co tebe hovorili doktori, ak si bola na nejakych konzultackach. Na kedy planujes opku?

nina7

Ahojte, ja idem tiež k Mudr. Marsalovi. Veľmi sa mi páčil jeho prístup. Jeho prácu si môžete pozrieť aj na www.marsal.sk. Nie je tu prosím niekto, koho už operoval? ďakujem

nina7

Ahojte, ja idem tiež k Mudr. Marsalovi. Veľmi sa mi páčil jeho prístup. Jeho prácu si môžete pozrieť aj na www.marsal.sk. Nie je tu prosím niekto, koho už operoval? ďakujem

margareta123

ahojte baby, zaujimalo by ma, ako je to tak cca piaty den po opke, ci sa da uz samostatne ucesat a tak v pohode, ci teda napr. po tyzdni by som bola schopna ist do skoly...? co vsetko sa da uz robit...?

Bianca1236

hehe tak ja som nechytala nikomu, toto su moje prve omakane a hned su moje :D inak ja som tiez z konzultacie isla nadsena, a ked som tuto nakukla, kazda baba radila svojho chirurga, tak som dost zapochybovala ci som nemala ist na dalsie konzultacie. ale verila som svojej doktorke tak to rozhodlo. ono je velmi dolezite ci mas v doktora doveru, predsa len telo mame iba jedno a idu donho rezat.
no ja mam pocit ze mne sa nadvihnutim prs uplne zmenili proporcie :D aj trupik mam zrazu :D uz mi nevisia po brucho :D huraa :D tesim sa ale neskutocne do fitka. si pisala ze sa venujes fitnessu, mozes mi o tom viac napisat? :) rada zbieram info ci cvicim dobre alebo co mozem zmenit :D

janica25

666 martinka
no aj ja som zacala nad nim rozmyslat.Bola som rozhodnuta ist do Ke ku dr.Kacmarovi lenze je to pre mna dialka.Som z piestan a mam 2 male deticky.Dva roky a druha 6mesiaccov.Tiez rozmyslam nad nim aj mas neake zname co si u neho robili prsia neake foto?Ja by som uz chcela naraz prsia aj nos.No niekedy zaciatkom februara.

666_martinka

aj ja budem mat pooperacnu 80B hovoril:)) no vidis ty ani necvicis a obvod po prsiami sa ti zmensuje:DD
no ved to, ja inemu doktorovi fakt ist nechcem...to radsej si dam spravit ten rez pod...Ja idem Marsalovi v Trnave:) dneska som bola na konzultacii...aj som predtym vahala trochu ci ist neist..a po konzultacke som presvedcena ze idem do toho!:)
tak to mi aj kamoska hovorila ze prve 2-3 dni sa hlavne treba dopovat liekmi aby to najhorsie clovek prespal a ze potom je to uz pohoda...a tak co uz, hold, pre krasu sa musi trpet:)
a ty si ich mala po operacii take tvrde? som to tu niekde citala ze byvaju prsia po opke tvrde a ze casom maknu...ja som zatial chytala len 2 babam silikony a oni ich mali super na dotyk by som ani nepovedala ze nie su ich:)

Bianca1236

martinka a to ani ja neposlucham na slovo doktorku :D mam sa este mesiac setrit, nic namahave. a uz na masine cvicievam, aj tazku pracu v zahrade som zacala :D a podprsenku by som mala 6 tyzdnov nosit, ale mne uz je velka na obvod-nechapem preco sa mi ten zmensil :D mala som 80C take prazdne a teraz mam 75E mozno DD, a pooperacnu mi dali 80B :D cele domotane

Bianca1236

martinka boli desne ale nie koli prsiam, tie skoro neboleli. ale chrbat ma isiel zabit. uplne muka. krize vsetko svaly na chrbte odidene som mala, najhorsia bola druha noc, teda prva doma. to som spala mozno polhodinu. ale panadol a flector mi pomohli, a uz je to zabudnute :) mna operovala jezovitova, v pezinku. u nej som uz bola na inom zakroku, preto k nej som sla. a komu to ty pojdes? ono cerven robi prevazne tou pazuchou, a je na to macher, ale ak mas teda zaklad a ryhu tak ten rez pod budes mat ok, to sa casom strati :) budes aj skor ako ja fit, lebo mne robili aj modelaciu, mam kotvovy rez, preto sa dlhsie hojim