Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

ahojte baby, 2 roky som tu nebola. chystam sa na reopku, neviete mi poradit kolko sa caka k Trskovi na termin ? alebo poradit s kym ste boli v Ba spokojne ? pripadne su tu nejake baby co mali reopku ? dikes :)

jankamichal

adka_22 no aj ja som sa v den opky dvihala..a potom mi napuchol pravy prsnik velmi a stale ho mam taky napuchnuty,tak som sa zlakla ze z toho ,lebo som sa podopierala akurat pravou rukou,ked som sa dvihala...ja uz som tyzden po opke trosku viac na boku bola..nie uplne na chrbte..aj ked by sa to nemalo,lebo sa to moze popossuvat..ale ja uz nemozem z toho spania na chrbate stale..no a nosis tu stahovacku stale ci? no a ako sa citis ako prsatica?inak je to riadny rozdiel au z sa tesim,ked si ja budem moct dat peknu podprsenku a ukazovat cicky hehehe

adka_22

jankamichal
dakujem :)
ja mam vysoky profil, myslim, ze ich budeme mat velmi podobne tiez si nemala ziaden zaklad a tych 15 ml menej nikto nezbada, neboj urcite budu krasne :)
ja som sa zdvihla sama z lahu este v den operacie, bolelo to jak fras, ale odvtedy mi to nerobilo problemy...chytila som sa pod kolenami napla som brusne svaly a vysvihla sa hore, chvilku som si posedela a potom uz som bola v pohode...
ja mam v posteli tri vankuse takze ja som sa na zaciatku polohovala, cize sa to dalo prezit na chrbte a ak som mala bolesti tak som sa poprechadzala po izbe a hned sa mi ulavilo...a od tretieho tyzdna spavam aj na boku

jankamichal

adka_22 mas naozaj velmi pekne prsia..kukala som si ich niekolko krat..naozaj pekna praca..mas byt na co pysna..a chcem sa ta opyat aky mas ty profil?ja som bola vcera na kontrole po tyzdni a zabudla som sa na to opytat..ja mam 285ml,anatomicke..takze dufam,ze moje prska sa budu približovať tvojim :) kedy a ako si sa zacala sama dvihat s postele?no aj v noci lezim len na jednom vankusi, neda sa mi spat v polosede a z toho uplneho lahu sa mi neda posadit este

adka_22

Dobre ranko vsetkym,
velmi sa tesim baby, ze sa vam fotky pacia
gossip_girl
skvele rucicky dr. Cervena, co dodat :)...zdaju sa mi byt mensie ale ovela krajsie, na zaciaku boli jak dva tvrde balony, ale uz su pekne makkucke a pre mna velkostne idealne...urcite nechaj vsetko nanho, mne navrhol hned 300ml anatomy VP...zas nemas taky velky zaklad aby boli na tebe obrovske, ja som sa velmi bala, ze bude velke ale su to take vacsie B
Mata221
dakujeeem :), copik som si robila asi po dvoch tyzdnoch aj ked to bolo vselijake a po mesiaci dokazem uz normalne zdvihat ruky
Bianca1236
dakujem aj ty ich mas uz velmi krasne, su zo dna na den krajsie :)

Petra 10

Ahojte baby,potrebujem sa s vami poradiť,som týžden po opke,všetko je o.k.len mám strašné bolesti krčnej chrbtice z toho ležania na chrbte a migrenu.Neviete či môžem ísť na masáž?Ďakujem za radu

janica25

No bude to zaujimave ako to zvladnem vtedy ked budem mat po opke najmensia bude mat 9mesiacov a 9kilov a to je este zavisla na rukach.Baby ako ste to robili vy s takym malinkym babom?

janica25

Nelka
ahoj uz nekojim 3mesiace a musim pockat este 3mesiace.Tak to tvrdia min 6mesiacov po kojeni aby sa striahla prsna zlaza.Takze planujem operacku zaciatkom februara.Este som nebola na konzultacke a planujem pomaly.Rozmyslam tiez na Marsalom a asi to bude pre mna najlepsie.Som z piestan a kvoli mojim babam to bude dobre ako cestovat cely den na vychod aj ked tam tiez pekne robia
A ty kedy by si chcela ist?Aj poznas niekoho komu robil prsia?Nemas neake foto bab.Som fakt zvedava.Ani neviem kolko asi presne to u neho vychadza.A ty si odkial?

gossip_girl

Adka_22

toto mi nerob :) kraaasne akoze to je jak mozne, ze tak vedia vyzerat v porovnani co bolo pred :)

A ako sa ti zdaju? Su vacsie odvtedy co si bola tesne po al ako sa ti zdaju? A ked ste sa bavili o velkosti toto bolo co ti navrhol, alebo predtym aj ine moznosti zvazoval? ze mensie? lebo mne najprv aj mensie ako 300, tak stale uvazujem, ze ake by to bolo ked ja mam uz aj aky taky zaklad, ale postavy si myslim ze mame rovnake.