Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sevilia1

Ahojte baby, prosim vas tie ktore ste si robili predoperacne v BB, kde ste boli? Samozrejme krv a moc u obvodnej, ale ostatne??? Lebo citam ze niekde je to spoplatnene, niekde nie, tak prosim radte kam ist :) a tiez co vsetko este k tomu treba, okrem tej krvy idem k Cervenovi, lebo sa mi zda ze vsade treba ine vysetrenie :) niekde aj rengen pluc, inde netreba. Dakujem

adka_22

jankamichal
vobec nieje za co aj nabuduce:) ubehne ti to velmi rychlo a budes aj ty tie svoje vystavovat na obdiv, zabudnes na vsetky bolesti a budes sa uz len vytesovat, drzim palce nech je to co najskor:)))

jankamichal

adka_22 jaj no dakujem ti za tvoje slova..tak uz nech to je vsetko za mnou a vytesujem sa ako ty...tak sa drzkaj a nech ide vsekto ako ma...:)

adka_22

jankamichal
zatial mi este nikto nic nepovedal, lebo ja som teraz vo WIE a ked som mala mat stehy nemala som sa ako dostat do BB tak mi dr. Cerven vybavil dr. v BA a tam mi ich vytiahli, teraz mi uz ide na 6tt po opke takze budem volat Cervenovi a objednam sa na kontrolu do PK
podla mna je to uplne normalne aj mna obcas niekde pichalo,bolelo,tahalo,stipalo,svrbelo ale vsetko ma preslo a uz vobec neviem, ze som niekde bola:)
uz po dvoch tyzdnoch som si robila cop a min. tyzden uz dokazem dat ruky nad hlavu a robit s nimi vsetko ako predtym, chce len cas a pozitivne myslenie :)

jankamichal

adka_22 no to ti veerim,ze sa vytesujes..a co ti povedali, uz su uplne tak ako budu vyzerat ci sa este nejak cicky aj po 5tich tyzdnoch pomenia?a chcela somsa ta spytat mna na lavom prsku boli ten koniec,ten zhyb od spodu cicku co sa tiahne pomaly pod pazuchu..to ma dost boli a zabudla som na to vcera opytat,ci to kazdu zenu alebo co..no a uz mozes davat ruky nad hlavu ci stale len do urovni oci?

adka_22

jankamichal
asi si velmi zapajala prsne svaly, mne sa to nastastie nestalo, urcite by som sa tiez zlakla, ale je mozne, ze je to len obycajny opuch, niektore baby maju opuchnute viac jedno ako druhe...
ja som spala az po troch tyzdnoch na boku, ale inac pomaha ked si na chrbte, ze len panvu posunies do boku, to mas aj bezpecnejsie:)
citim sa super,teraz si konecne mozem davat tricka s vystrihom, priatel je nadseny a hlavne sa tesim, ze sa pekne podarili, aj ked vobec ma nevidel este dr. od opky lebo na stichy som sla k inemu tak mu budem teraz volat a objednam sa na kontrolu...stahovacku uz musim nosit len v noci ale citim sa v nej lepsie, takze ju mam vlastne stale, len ked idem niekam von tak si ju dam dole a dam si nejaku obycajnu podprdu...