Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

davidoff,

krasne mas prsiska aj nostek :) ja stale rozmyslam co a ako a chcela som sa opytat, ze ten stredny profil aj robi, ze tie prsia nie su tak vysoko? a su prsia pri sebe? ci VP urobi to ze ich da k sebe? nechapem tomu...Ja tam velmi chcem anatomy, len neviem preco mi dr. povedal ze okruhle, stale nad tym rozmyslam a chcem si dat dalsiu konzultaciu. Ale neviem ze preco mi daval stale tie okruhle je to v niecom?

sevilia1

davidoff

diky, no to je aj dost oproti tomu ze niekde je to zadarmo :) ja som priamo z BB, skusim ist k svojej na tu krv a potom co este treba? nech si viem aj skor pozhanat, kde sa to robi...

davidoff

sevilia1

ja som bola na operácii u doktora Červeňa a nešla som vôbec ku obvodnej, len o poschodie nižšie ako ordinuje doktor Červeň a tam mi spravili všetko čo bolo treba. Platila som 40 EUR

sevilia1

Ahojte baby, prosim vas tie ktore ste si robili predoperacne v BB, kde ste boli? Samozrejme krv a moc u obvodnej, ale ostatne??? Lebo citam ze niekde je to spoplatnene, niekde nie, tak prosim radte kam ist :) a tiez co vsetko este k tomu treba, okrem tej krvy idem k Cervenovi, lebo sa mi zda ze vsade treba ine vysetrenie :) niekde aj rengen pluc, inde netreba. Dakujem

adka_22

davidoff
ja som zacala zehlit presne po troch tyzdnoch a vsetko je uplne v pohode, takze si mysim, ze sa nemas coho bat :)

Bianca1236

ahoj jajka :) ano to sa aj mne stava, pomaham si dvoma rukami. ale podla mna to uplne prejde za par tyzdnov :) uz sa zacinam obzerat po nejakom osobnom trenerovi, teraz ma zas brucho bude trapit co mi narastlo nicnerobenim :D
tak zase niekedy inokedy, pekny den v praci zelam :)

jajka555

nelinka22887
ahoj, dakujem. ajja som spokojna, kazdym dnom to je krajsie :)) takze som velmi spokojna
bianca
som dost pracovne vytazena, tak tu nestiham chodit a pozeram, ze uz 10 stran je zapisanych. zatial som to len preletela, lebo o pol hodku utekam do prace. aj tebe sa stava, ze ked napnes prsny sval, citis ako sval zovrie ten silikon? zvlastny pocit, podla mna to prejde, len teraz je to take, kedze este treba cas kym sa to zahoji. citim to hlavne pri otvarani tazkych dvier jednou rukou, si potom musim pomoct druhou :))) som sla minule na postu, tam maju mega tazke dvere, som sa natrapila :)) este ze tam nebolo ludi :)))