Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

vladka19 no super budem drzat palce nech ti to vyjde podla tvojich predstav :) ozaj dobry pristup maju v tom chirmede. a ako to budes mat s predoperacnymi, ci netreba? ked tak rychlo ta zapisali :)

666_martinka

janica25
bola som tam asi hodinku a doktor bol super...sam hovoril ze sa neponahla nech sa opytam vsetko co ma zaujima...nechal ma nachvilku s tou podprsenkou kde si skusas velkosti samu v ambulancii ze si to mam poskusat, dat si tricko na to aby som si vedela predstavit velkost...fakt super je on podla mna...

manula
posli mi mail ked chces mozme pokecat o cviceni:) nech tu s tym neotravujeme ked to je forum o prsiach:)))

davidoff

pupavka007

nie v tom nebude problém. Barborka Ti isto pošle všetky prihlasovacie údaje keď bude môcť, tiež nie je zavesená pri nete stále. Neboj, ona si to pozrie a pošle Ti všetko čo treba :) Ja som čakala na prihlasovacie údaje asi týždeň, už som s nimi ani nerátala, ale to mala na starosti Livka, ktorá pre zaneprázdnenosť to už nerobí a robí to Barča :)

pupavka007

davidoff

... možno máš pravdu, kým bude doma je mi to šumafuk... ale keď pôjdem na kontrolu mastná, to asi nezvládnem... keby som mala aspoň známu kaderníčku, prídem, sadnem, umyje a je to vybavené... ale ísť do kaderníctva, kde nikoho nepoznáš...

...ozaj, včera večer som posielala mail aj s foto na prihlásenie do galérky a doteraz nič... foto síce nebolo kvalitné iba z mobilu. Môže byť to problém????

davidoff

pupavka007

keď budeš zatvorená doma a v posteli, nemusíš si predsa každý druhý deň zmývať hlavu :) Uvidíš že na vlasy budeš myslieť op operácii najmenej :) Mne manžel umyl po týždni vlasy, ale bol to horor, nakoľko mám dlhé vlasiská a len sa chudák s tým trápil. Takže po ďalšom týždni som to už zvládla aj ja sama. Neboj nič, po operácii budeš mať iné starosti ako mať pekné lesklé vlasy :)

davidoff

sevilia1

ja ani neviem čo presne treba, ale máš to napísané na lekárskej správe, stačí si to prečítať čo tam je napísané, aké predoperačné vyšetrenia potrebuješ.

gossip_girl

no ja som sa nikdy nezaujímala aký mám profil, ani som to nevedela, až na kontrole mi doktor povedal že mám stredný profil. Mám 3 týždne PO OP a už sa mi aj dajú stlačiť ku sebe, nie úplne ešte, ale na rozdiel aké boli tesne po operácii tvrdé, sú teraz krásne, také mäkšie, každým dňom sú viac pohyblivejšie. Doktor sám určí aký tvar implantátu je vhodnejší. Ja som si mohla vybrať či okrúhle alebo anatomické. Tak som si vybrala anatomické, ale myslím že aj s okrúhlymi by bol výsledok asi dosť podobný.

pupavka007

Babenky, prosím vás ako ste si po opke umývali vlasy? ja si musím každý druhý deň... toto si neviem predstaviť :(