Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

666_martinka

janica25
no ja meriam 180cm a pod prsiami co mi meral to bolo 80cm...cez prsia neviem ale mam take 2jky...ved zajtra ked budem mat foto v galerke sa pozri:)
fotky som videla len co ma na stranke on a na stranke kliniky co su. ale ja uz som u nho 2x bola a som maximalne spokojna a uplne mu doverujem tak verim ze ked povie ze 400 gulate mi super sadnu tak to tak bude:))

666_martinka

janica25
ja budem mat 400ml gulate
gulate vychadzaju 2300 a anatomicke tusim hovoril ze su o 500 eur drahsie:)

barbora10

ahojte dievcata.dnes som nemala cas na PC,len teraz som prisla dom a som dost unavena,tak nebojte sa nic,zajtra vybavim vsetky vase maily.dobru nocku:)

666_martinka

tak uz som poslala fotecku...normalne aj teraz ked som pozerala na tu fotku sa uz nemozem dockat kedy uz budem mat krasne prsia po operacii:) nech uz je to tu:)