Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sevilia1

baby co ste uz po operacii, po kolkych dnoch ste boli schopne si obliekat veci cez hlavu??? ved to okrem flanelovych kosiel sa neda nic kupit na seba :)))

sevilia1

rita 149

no ja by som mala ist trosku skor, ale este to nemam iste, jedna kocka to prepusta... ale nejdem vraviet dopredu, nech to vynde :))) ty by si chcela ake? ja meriam 162/51 a teraz mam take 75 medzi A a B nieco :) Beckove su mi velke, ale kedze su vyplnene vankusikmi tak ok :))) ved v albume mam foto, ale to je zblizka, tam sa mi zdaju byt normalne vacsie ako v skutocnosti. Ja by som chcela asi 320 anatomy, pazuchou, podla toho co mi porozpravali kamosky a co som aj foto videla, ale samozrejme v prvom rade si necham poradit od doktorka :). Hlavne sa bojim nech ich nemam velmi od seba, to sa stalo kamoske, ale u ineho dr, mala zaklad ako ja a dal jej ich tam tak, ze ich mala pod pazuchou potom :( musela ist na reop do BA a teraz ma dost velke, lebo inak sa to uz urobit nedalo. No a ja som v mladlosti na chvilu dost pribrala za kratky cas, tak mam take neviditelne strie z toho, tak sa mi aspon napnu aj tie :) Je to super ze je tu tato galerka, aspon vidis co ako vyzera a ty ako, co by si chcela ty? a odkial si? Ja priamo z BB.

davidoff

rita149

je pravda, že väčšina doktorov dáva anatomické z podprsnej ryhy, ale môj doktor Červeň ich vkladá aj pazuchou, čo som veľmi šťastná, pretože teraz mám 3 týždne po operácii a jazvičky sú tenučké a už teraz ich vidno len málinko, určite za pol roka ich nebude vidno vôbec. Bála som sa, či nebude problém aj také 350-tky dať pazuchou ale ukludnil ma, lebo deň predtým dával 445ml pazuchou, tak som bola spokojná. On je v tomto jednička čo sa týka anatómov vkladaním z pod pazuchy :)

rita149

swvilia 1, ahoj vyzera to tak že nakoniec tam budem moct ist na tu konzultaciu :-) toho 4.11. ty mas kedy naplanovanu operaciu, ak teda maš? ja na 26.4.2012. Som zvedava čo mi povie Mudr.Červeň, na tie anatomicke impantaty, lebo jaby som chcela si take,tie sa mi viacej pacia.

666_martinka

janica25
davala som si aj nos:) a fakt ze s nim som maximalne spokojna:) bola som aj u viac doktorov na konzultacii ale fakt som rada ze som si vybrala jeho lebo ked niekedy citam forum o plastike nosa a kolko ludi musi ist na reoperacie..nechcela by som:/ po mne sa na to dala aj kamoska a aj jej spravil super:)
cennik pozri www.euroclinic.sk fakt is uz nepamatam kolko to vyslo to bolo pred 4 rokmi

janica25

666
a ak sa smiem spytat co si si este u neho davala robit?Ja by som chcela aj nos nerobil ti ho tiez?Nevies kolko to u neho vychadza?

rita149

davidoff , ahoj chcem sa ta opýtať. Ty mas anatomi a rez mas pod pazuchou, Aj ja by som take chcela ale čitala som že pod pazuchou sa možu vkladat iba okruhle.Hm?