rita 149
no ja by som mala ist trosku skor, ale este to nemam iste, jedna kocka to prepusta... ale nejdem vraviet dopredu, nech to vynde :))) ty by si chcela ake? ja meriam 162/51 a teraz mam take 75 medzi A a B nieco :) Beckove su mi velke, ale kedze su vyplnene vankusikmi tak ok :))) ved v albume mam foto, ale to je zblizka, tam sa mi zdaju byt normalne vacsie ako v skutocnosti. Ja by som chcela asi 320 anatomy, pazuchou, podla toho co mi porozpravali kamosky a co som aj foto videla, ale samozrejme v prvom rade si necham poradit od doktorka :). Hlavne sa bojim nech ich nemam velmi od seba, to sa stalo kamoske, ale u ineho dr, mala zaklad ako ja a dal jej ich tam tak, ze ich mala pod pazuchou potom :( musela ist na reop do BA a teraz ma dost velke, lebo inak sa to uz urobit nedalo. No a ja som v mladlosti na chvilu dost pribrala za kratky cas, tak mam take neviditelne strie z toho, tak sa mi aspon napnu aj tie :) Je to super ze je tu tato galerka, aspon vidis co ako vyzera a ty ako, co by si chcela ty? a odkial si? Ja priamo z BB.