Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

vladka19

drzim ti palce, a urcite daj vediet, ako dopadnes... tebe idu robit len posun? ja chcem ist na vymenu, nie kvoli tomu, ze by som nebola spokojna s velkostou, ale kvoli vzhladu.

Ja som tiez rozmyslala nad tou bolestou, aj ked som to uplne super zvladala, myslim si, ze to bude lepsie.. predsa len tam je uz miesto na ten silikon spravene, tak hadam ta bolest bude o cosi mensia. aj ked, opat raz sa bude sval rezat, co je bolestive, noo uvidime a ty mi to povies coskoro :)

BABYmica09

Ahojte, prosim o radu, za tri mesiace mam opku u dr. cervena dohodli sme sa na velkosti 400ml gulate , no neviem ci to nie je moc som vysoka 165 cm vazim 50 kg a obvod hrudnika 82cm.. co vy nato ???velkost prsnikov mam asi 1 a pol teraz :)

davidoff

manula

no veď práve po 3-och týždňoch mám riadnu kopu doma :)) musím začať už,ešte som nežehlila ale cez víkend už musím :)

sevilia1

ja som NIKDY V ŽIVOTE na chrbte nespala, už od novorodeniatka som spávala na bruchu so zadočkom vypučeným a tak spávam celý svoj život. Môj muž nechápe do teraz, ako môžem ja, čo ma nikdy nevidel spať na chrbte, len na bruchu a občas na boku, spávať už 3 týždne na chrbte. Takže ani toho sa neboj, naozaj ver mi 28 rokov som nespávala na chrbáte a tiež si na to zvykneš na určitý čas :))

Bianca1236

ahojte baby pekne rano prajem. mozete mi niektora popisat ci je rozdiel medzi velkostou podprsenky DD a E velky? lebo v obchodoch som zial este nenasla taketo zeby som si odskusala, tak si idem objednat. sportovu z tesca mam E ale to je iny strih ako normalna.

manula

sevilia, tak mozno zvladnes aj skor, ja som tak od tyzdna skusala, a slo to aj ked tazsie,ale na desiaty uz uplne v pohode, mozno by to slo aj skor,ale prvy tyzden take fakt neriesis, si rada, ze si :))) a co myslis, ze ja obsedim, oblezim? takisto som nespavala na chrbte,ale neboj PO budes uplne inak uvazovat a budes rada, ze pololezis, ci sa prejdes,lebo hocijaka namaha je hned unavna, aspon troska polavis, to je to najmenej coho sa mas obavat :) a svetriky ani kosele takisto nie su moj styl :D:D:D len nie je ine vychodisko a to fakt nebudes v tu chvilu ani riesit...tiez som mala taketo vselijake myslienky, teraz mi to uz pride smiesne :)

sevilia1

manula
no 10 dni je dost, ja sa bojim ze zosediviem z nic nerobenia ja neonsedim, neoblezim dlhsie ako 20 minut :( a spat na chrbte??? to sa mi v zivote nepodarilo, toho sa bojim najviac, ja len na boku a bruchu stale. a tie svetriky, no, nie je to moj styl, preto sa mi zda ze nic tu nemaju, lebo to sa mi nepaci, ale nic ine mi neostava, vydrzim, potom uz budem sefka ;)

manula

vladka19,
no super, tesim s tebou a budem drzat palce :)

davidoff, no ja som este nezehlila, viem, ze by to slo,ale je to jedna z cinnosti ,ktore co najviac odkladam a uz mam doma riadnu kopu a to zehlim len fakt nutne veci, malemu ani nie :D

manula

sevilia,
ja som uz na stichoch po 10 dnoch sa normalne obliekala cez hlavu, aj pan doktor ma pochvalil aka som ohybna uz...a co baby pisali o zdvihani ruk, robeni copu a umyvani hlavy, to mi slo uz po par dnoch ...asi treba hybat a nebat sa..samozrejme v ramci moznosti..a nie len flanelove kosele, ved aj rozne svetriky na gombiky su :) a doma ti to je jedno ved co mas na sebe a je zima, tak sa to vonku zakryje bundou :)

zajacik_006

pupavka007
ja som bola u dr. Očenáša a mne vkladal popod prsia. Su tu aj ine dievcata,co boli u neho. Treba ist na konzultaciu a popytat sa jeho,ci robi aj inac. Ja som mala prsia vykojene,tak aj preto mi to tak vkladal.