Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Manula: No super, si zlata si ma ukludnila trochu nebudem vymyslat radsej neham to tak ako to je : akurat som sa odfotila a idem to poslat uz sa neviem dockat hesla na album:)
martinka_666: kedy mas operaciu? vies niektore baby, (pravdepodobne zavistlive alebo co)ma odhovarali, ze to si nedavaj 400 to nezozenies oblecenie, bude ta boliet chrbat a tak:D a hlavne jedna znama co si dala 250 tak ona najviac . a vravela ze : to ten tvoj doktor sa musel zblaznit ked takej stihlej babe chce dat bomby ..:) tak to bude skor asi zavist .. no a hlavna vec ze inym babam zas hovorila , ze by si dala zvacsit po dietati

manula

BABYmica09,
ja som mala tiez dilemu najvacsiu ci nedat radsej tie 350ml, ci nebudu 400ml obrovske, lebo aj sestra vravela, ze to budu bomby a som rada, ze som dala na dievcata tu na fore, ktore ma podrzali a povedali nech si pekne necham tie vacsie :)

manula

BABYmica09,
tak ak sa ti to paci nemas co riesit a chod pekne do 400ml, ale to neznamena, ze 400ml su stvorecky a 300ml trojecky :) ja nemam 350ml mam 400ml ako som ti pisala a podla mna mam trojecky a sestra moja ma 350ml ta je asi tak ako ty vahovo a na nej vyzeraju jej 350ml viac ako na mne 400ml, takze to je indivindi..aj keby ste boli dve rovnako stavane baby a mali rovnake implose na kazdej ukaze uplne inak :) a fakt nie je velky rozdiel medzi 350ml a 400ml , radim ti chod do 400ml,aby ti nebolo malo :) ano,mam potom budu to dva mesiace o par dni a presne popozeraj galerku a budes mudrejsia, uvidis aj na mne, ze 400ml vobec nie je vela :)

BABYmica09

Manula: Takze ty uz mas po tom?? musim poziadat o pristup do galerky som fakt zvedava :)Vies, ono to bolo pravdupovediac tak, ze som tam prisla, a pan doktor sa na mna pozrel, a vravi : take trojecky by sme dali.... a videl ako som sa kyslo zatvarila tak sa opravil: takze dame radsej stvorecky, aby si potom nebola nespokojna a nemusela chodit na reoperaciu :)no mne osobne sa to velmi paci ked je baba chuda a ma vacsie prsia, a hlavne vsetky moje kamaratky ked si dali trojky tak sa im to zdalo akosi malo....rozmyslam ci by mi nestacilo tych 350 ako mas ty...:)to je moja dilema. vravis ze to az tak zavratny rozdiel nie je tych 50 ml viac ci menej?:)

manula

davidoff,
:))) tak asi ta budem brat ako moju silnu motivaciu a cez vikend pozehlim aj ja :D v pondelok ti poviem ci som to zmakla :)) ale obavam sa, ze nie :))) kym mozem,odsuvam...:D

BABYmica09,
ked ti dr.cerven tolko navrhol tak to vela nebude :)) ma to v oku a ma rad, ked je to prirodzene a nie vulgarne, zalezi aku poziadavku si mu povedala na svoju ocakavanu velkost, mam rovnaku vysku a mala som rovnaky obvod cez prsia no mas menej kil...bude to pekne, ja by som prijala aj o nieco viac ...a na tebe asi vacsie ako na mna aj budu ,lebo si stihlejsia a medzi 350ml a 400ml velky rozdiel nie je, radsej ist do vacsich ako do mensich, to ti tu potvrdi takmer kazda, daj na doktorka :)

xexenka

vladka19

tak ale ty to asi ani nemas ako vediet, ved nie si odbornik, oni to musia vediet, co je najvhodnejsie, aby sa dosiahol dany "zelany" efekt... Mne povedal Dr. ze mam pockat 1 rok po opke, dovtedy sa prsia uuuplne usadia, upravia a mozno sa to zmeni. tak asi ten rok by mal byt... Ale kedze to tebe Dr. povedal, tak by to nemal byt problem...

xexenka

vladka19

ja som bola pred rokom... a to bude ako normal.operacia, vymenia impl. za vacsie a da ich nizsie.. o € sme sa este nebavili, kedze to mam naplanovane az o 1 rok...